tekst

CAC to school

Importeer de kalender naar jouw pc of toestel.

Wat: CAC to school
Waar: De Heeren van Aemstel
Wanneer: Maandag 28 september 
Hoe laat: 20:00-00:00 Inloop van 20-20:30 uur. De deuren sluiten om 20:30!!
Prijs: €5,- incl 2 drankjes naar keuze! 

Kom in je origineelste/mooiste/meest sexy school outfit naar de CAC en maak kans op een geweldige prijs! Draag jij een mooi schooluniform of ben jij gekleed als de pestkop, de brugpieper, de nerd, het mooiste meisje van de klas met haar geruite rokje? Of kom je toch als de hot teacher langs? Laat je originaliteit stromen en verras ons!

Deze CAC wordt uiteraard anders dan andere CACs. Hoewel we uiterst verlangen naar heerlijke dansjes op de dansvloer, moeten we nog even volhouden en wordt deze CAC een super gezellige zit-CAC! Voetje vrijen onder de tafels is natuurlijk wel toegestaan ;) De CAC zal duren van 20:00-00:00 uur en je kan een kaartje kunnen bemachtigen vanaf donderdag 24 september 20:00 uur. Zorg dat je binnen bent voor 20:30, want dan sluiten de deuren! Een kaartje kost €5,- en hiervoor krijg je maar liefst 2 drankjes (fris/bier/wijn/shotje) en natuurlijk heel veel gezelligheid voor terug. Wees er snel bij, want de kaartjes zullen er net zo snel uit vliegen als de kip corn wraps bij de broodjesbar!

Het shotje van de maand is 43!! We kunnen niet wachten om jullie in onze prachtige school, de Heeren van Aemstel, te verwelkomen!

Kusjes, de CAC

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?