Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Het 67ste bestuur der MFVU


18 januari heeft de Wissel-ALV plaatsgevonden en daarbij de aanstelling van het 67e bestuur der MFVU. Kom vooral langs tijdens de hok- en dagdiensten om kennis met ons te maken onder het genot van een kopje thee of koffie! 

Afscheid 66


Op donderdag 18 januari tijdens de wissel-ALV zullen wij het stokje overdragen aan onze opvolgers, het 67e bestuur der MFVU. Om nog een keer een groot feestje te vieren zien we je graag op 17 januari tijdens de afscheidsborrel. Liefs, 66

 

Zin in een kopje koffie?

Beste Studenten,
Ook dit jaar houdt onze opleiding weer een enquête onder onze studenten en ook dit jaar hangt daar weer een gratis kopje koffie aan vast! Doe jij al mee?

Wat?
Het onderzoek dat gedaan wordt heet de SMS study (Student Motivatie en Succes) en betreft een longitudinaal onderzoek van het team onderzoek en onderwijs. Met de vragenlijst wordt informatie verzameld over o.a. selectie, motivatie, professioneel gedrag en diversiteit. De verzamelde informatie wordt gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek. Dit helpt de opleiding om goed gefundeerd inzicht krijgen in studentkarakteristieken en leerprocessen, waarmee het onderwijs meer aan jullie behoefte kan worden aangepast. 

Hoe? 
Check je studentenmail met daarin de informatiebrief en de link naar de enquête en scoor deze week nog je kopje koffie

Fijne feestdagen gewenst!


Het 66e bestuur der MFVU wenst jou fijne feestdagen!

Gratis kaartjes voor Schaafijs!

Koken voor daklozen met de Rabobank!


Een kiekje van het project "Koken voor daklozen". Samen met medewerkers van de Rabobank hebben onze studenten gekookt. Tijdens deze middag hebben ze niet alleen elkaar maar ook de verschillende werelden waarin mensen leven leren kennen. Het was een groot succes!

Toetsenist gezocht


Onze band de Flu Fighters is op zoek naar een nieuwe toetsenist! Vind jij de band ook zo onwijs leuk en zou je er graag deel van uit willen maken? Stuur dan snel een mailtje naar mfvuband@mfvu.nl!

Het 67e kandidaatsbestuur!


Vol trots presenteren wij het 67e kandidaatsbestuur der MFVU! Kijk voor de functieverdeling hier!

Nieuwe samenwerking met Athena!

 
Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met zowel AthenaStudies als AthenaSummary. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de juiste partner is voor alle studiehulp.

AthenaStudies:
- Enkel docenten voor de klas die een hoog cijfer voor het vak hebben gehaald
- Zelfgeschreven samenvatting met oefenvragen
- Persoonlijke aandacht in kleine groepen

AthenaSummary:
- Kwalitatief goede samenvattingen gecontroleerd op taal én inhoud
- De meest voordelige prijs
- Geschreven door studenten die het vak al een keer gevolgd hebben

De samenvattingen van AthenaSummary zijn elk blok te koop bij de MFVU boekwinkel en kosten €9,95 voor samenvattingen onder de 100 pagina’s en 14,95 voor samenvattingen boven de 100 pagina’s. De collegesamenvattingen kosten €5,95 per stuk.

 

Your time to shine!

Kan jij je nog herinneren dat je op de planken stond op de basisschool en stond te schitteren in de schoolmusical? Speel jij altijd de meest emotionele patiënt bij MCV? Of lijkt toneelspelen jou gewoon ontzettend leuk? Doe dan auditie voor het toneelstuk!

Ieder jaar organiseert de TonG een groot toneelstuk en jij kan daar aan mee doen! Ervaring is niet nodig, we zoeken alleen veel enthousiasme. We hebben jou nodig om dit stuk tot een succes te maken, dus meld je snel aan!

Wat: audities toneelstuk 2018
Wanneer: 23 en 24 oktober 2017
Hoe: aanmelden via mfvu.tong@gmail.com vóór 21 oktober

Tot snel in de spotlights!