Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Toetsenist gezocht


Onze band de Flu Fighters is op zoek naar een nieuwe toetsenist! Vind jij de band ook zo onwijs leuk en zou je er graag deel van uit willen maken? Stuur dan snel een mailtje naar mfvuband@mfvu.nl!

Het 67e kandidaatsbestuur!


Vol trots presenteren wij het 67e kandidaatsbestuur der MFVU! Kijk voor de functieverdeling hier!

Nieuwe samenwerking met Athena!

 
Dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met zowel AthenaStudies als AthenaSummary. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de juiste partner is voor alle studiehulp.

AthenaStudies:
- Enkel docenten voor de klas die een hoog cijfer voor het vak hebben gehaald
- Zelfgeschreven samenvatting met oefenvragen
- Persoonlijke aandacht in kleine groepen

AthenaSummary:
- Kwalitatief goede samenvattingen gecontroleerd op taal én inhoud
- De meest voordelige prijs
- Geschreven door studenten die het vak al een keer gevolgd hebben

De samenvattingen van AthenaSummary zijn elk blok te koop bij de MFVU boekwinkel en kosten €9,95 voor samenvattingen onder de 100 pagina’s en 14,95 voor samenvattingen boven de 100 pagina’s. De collegesamenvattingen kosten €5,95 per stuk.

 

Your time to shine!

Kan jij je nog herinneren dat je op de planken stond op de basisschool en stond te schitteren in de schoolmusical? Speel jij altijd de meest emotionele patiënt bij MCV? Of lijkt toneelspelen jou gewoon ontzettend leuk? Doe dan auditie voor het toneelstuk!

Ieder jaar organiseert de TonG een groot toneelstuk en jij kan daar aan mee doen! Ervaring is niet nodig, we zoeken alleen veel enthousiasme. We hebben jou nodig om dit stuk tot een succes te maken, dus meld je snel aan!

Wat: audities toneelstuk 2018
Wanneer: 23 en 24 oktober 2017
Hoe: aanmelden via mfvu.tong@gmail.com vóór 21 oktober

Tot snel in de spotlights!

67e BESTUUR DER MFVU GEZOCHT!


Inmiddels zitten wij al over de helft van ons bestuursjaar. Dit betekent dat wij natuurlijk op zoek zijn naar onze opvolgers! Wil jij een jaar lang iets totaal anders doen? Wil jij werken aan je CV, organisatorische ervaring opdoen, een persoonlijke ontwikkeling doormaken en vrienden voor het leven maken? Solliciteer dan voor een plekje in het 67e bestuur der MFVU! Klik hier voor meer informatie.

VUmc bachelor nummer 1!


Er is goed nieuws! Uit de Nationale Studenten Enquête van 2017 is de bachelor van de VUmc School of Medical Sciences wederom op nummer 1 geëindigd! We zijn daarmee de beste opleiding van Nederland in deze catagorie. Om dit te vieren hebben we afgelopen week lekkere taartjes gegeten. We willen iedereen bedanken die dit jaar heeft gestemd want zonder jullie waren we nooit zo mooi geëindigd!

Tentamenrooster online!


Lieve studenten,

Het rooster van semester 2 staat online. Dat betekent dat de tentamens ook eindelijk bekend zijn. Omdat rooster.vu.nl niet altijd even overzichtelijk is, is er via het kopje onderwijs > tentamenrooster > jaarlaag, een rooster te vinden.

Veel succes!

Let op: dit rooster is onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. Kijk voor de wijzigingen op rooster.vu.nl (deze website is leidend). Daarnaast kan de opleiding niet aansprakelijk worden gesteld voor de informatie die op deze website is gepubliceerd.

Het 66e Kandidaatsbestuur


Vol trots mogen wij het 66ste kandidaatsbestuur der MFVU presenteren! Benieuwd naar de functieverdeling? Klik dan hier!
 

Witte Jas Ceremonie

Afgelopen zaterdag 22 oktober vond de grote Witte Jas Ceremonie plaats in de aula van het hoofdgebouw. Na toespraken van Anton Horrevoets, Jack van Horssen en Sietske Sikkes, een prachtig muzikaal intermezzo van Thecla Hekker en Ad Nagelkerke en eindeloos veel witte jassen die werden omgehangen, vond nog een gezellige borrel plaats in de foyer. Tijdens de borrel is er de mogelijkheid geweest om foto's te laten maken door een professionele fotograaf. Je kunt deze foto's vinden op de volgende website: www.fotorh.nl/fotoevent. 

Wij feliciteren alle 214 studenten met het behalen van hun bachelordiploma!

GEZOCHT: Muzikaal talent


Na 2 fantastische jaren zijn wij op zoek naar leden voor een gloednieuwe MFVU-band! Speel jij gitaar, drum, piano of een ander exotisch instrument? Of schuilt er in jou een zangtalent? Heb je zin in een nieuw avontuur en een hechte muzikale groep? Dan zijn wij op zoek naar JOU!
Als MFVU-band treed je een aantal keer per jaar op bij MFVU evenementen. Verder kun je als muzikale commissie je creativiteit loslaten om zelf evenementen te organiseren.
Praktisch: bij interesse en voor vragen, stuur een mail naar bandage@mfvu.nl. Stuur een stukje over jezelf en een korte motivatie om je op te geven voor de audities. Eerdere band ervaring is leuk, maar niet vereist.
Deadline voor aanmeldingen is dinsdag 1 november 23:59u. Verdere informatie over de auditie ontvang je via de mail.
Quote “Het leven in een band is gewoon heel fijn.”

Liefs Bandage.
https://www.facebook.com/bandagemfvu/?fref=ts