Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Bericht van overlijden: Kirsten Adema

Kirsten Adema

Student MSc Geneeskunde
10-08-1995         08-03-2018

Geschokt en verdrietig zijn wij met het plotseling overlijden van een bijzonder getalenteerde geneeskundestudent aan het VUmc, Kirsten Adema. Afgelopen donderdag 8 maart 2018 is zij in IJsland samen met haar vriend Thijmen Spekman, door een ongeluk om het leven gekomen.

In juli 2017 heeft Kirsten haar bachelordiploma met het judicium cum laude behaald en heeft ze ook het Honours Programme met succes afgesloten. Naast haar studie was Kirsten ook zeer betrokken bij verschillende extra-curriculaire projecten zoals VU-SAP, de Studentenpoli en Vereniging Chirurgie voor Medische Studenten (VCMS). Vanaf woensdag 14 maart zal er een condoleanceregister aanwezig zijn in de ledenkamer van de MFVU, kamer D-046 in de Medische Faculteit. Het adres is Van der Boechorststraat 7 te Amsterdam.

Wij wensen haar ouders, zusje, familie, vrienden en collega-studenten veel kracht en sterkte met dit verlies.

Mw. Margreeth van der Meijde, MBA, directeur Instituut voor Onderwijs en Opleiden
Frank Hendriks, Mirjam Pol, Marjolein Pouw, studieadviseurs VUmc
Disha Karim, voorzitter Medische Faculteitsvereniging VUmc
Akash Singh, voorzitter Studentenraad VUmc
Heleen van Dongen, voorzitter Co-Raad VUmc

Uitnodiging
Op 13 maart van 17.15-18:15 uur zal er in de kamer van de Studentenraad VUmc (ZH-0B15) in het VUmc een informele herdenkingsbijeenkomst plaatsvinden, waar u allen van harte voor bent uitgenodigd.