Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Blog

Uitvaart Kirsten Adema

Beste student,

Afgelopen dinsdag is er een  herdenkingsbijeenkomst georganiseerd voor Kirsten Adema. Er was gelegenheid voor studenten, begeleiders en docenten die Kirsten gekend hebben, om enkele familieleden van Kirsten te ontmoeten  en herinneringen aan haar uit te wisselen. De familie heeft inmiddels laten weten, dat zij deze ontmoeting zeer op prijs hebben gesteld.

Ook lieten zij weten dat iedereen die de begrafenis van Kirsten graag wil bijwonen, van harte welkom is.

De uitvaart is dinsdag 20 maart om 12:30

Het adres:
Noorddammerweg 40
1424 NX
   Uithoorn
Bus 147
 stopt voor de begraafplaats (halte Uitvaartcentrum)

Bij de begraafplaats is slechts beperkt parkeerplaats beschikbaar. Er is voldoende ruimte bij het naastgelegen sportcomplex. Gelieve daar te parkeren, zodat de oudere familieleden, van wie een aantal slecht ter been, bij het uitvaartcentrum kunnen parkeren.

Voor degenen die graag een kaartje wille sturen naar de ouders/familie van Kirsten:

Familie Adema
Burgemeester Kootlaan 185
1421 KD
  Uithoorn