Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Athena

AthenaStudies

AthenaStudies is een organisatie vóór en dóór studenten met een sterkte focus op kwaliteit. Onze docenten hebben voor het vak dat ze geven minimaal een 8 gehaald en hebben een opleiding tot bijlesdocent gevolgd voordat ze voor de klas komen te staan. Bij de bijlessen zal er altijd gewerkt worden met eigen geschreven lesmateriaal. Dit materiaal is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit oefenstof die op tentamenniveau zal zijn. Op deze manier raak je gewend aan de stof zoals deze ook getentamineerd zal worden, en zal je dus beter voorbereid zijn op de uiteindelijke toets.

Onze huidige cursusaanbod is hier te vinden.

AthenaSummary

Ter ondersteuning van de studie biedt de MFVU kwalitatief hoogwaardige samenvattingen aan voor alle verplichte vakken. Deze samenvattingen worden verzorgd door AthenaSummary. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van studiehulp in de vorm van samenvattingen en uitwerkingen. Door de topstudenten die de samenvattingen schrijven en de goede taal- en inhoudscontrole staat AthenaSummary garant voor uitstekende samenvattingen, die jou helpen bij je studie.

De samenvattingen zijn iedere werkdag tussen 12.00-13.15 uur aan te schaffen in de MFVU boekwinkel. Samenvattingen online bestellen kan door hier te klikken.