Schrijver

Bedrijf
TentamenTrainingen
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Niet medisch
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

TentamenTrainingen: Schrijver

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan en schrijf je uitstekende samenvattingen? Wil je met jouw geschreven samenvattingen tot 300,- per samenvatting verdienen? Kom dan bij TentamenTrainingen.nl werken als schrijver van samenvattingen!

Over TentamenTrainingen.nl

Wij zijn een initiatief van StudeerSnel.nl. Sinds 2014 bieden we tentamentrainingen aan studenten op 9 Universiteiten in Nederland. Onze missie is ‘Helping students achieve and exceed their goals’ en dit doen we door kwaliteit te garanderen in onze studieondersteuning. Onze studieondersteuning bestaat uit tentamentrainingen, scriptiebegeleiding, samenvattingen, gratis masterclasses en gratis vragenuurtjes.

Wat ga je doen?

Als schrijver ben je onderdeel van een team van schrijvers, docenten en trainingsmanagers voor een specifieke studie en produceer je nieuwe lesmaterialen voor onze trainingen, of verzorg je updates voor bestaand materiaal. Je kunt dit doen voor een vak dat je op dat moment zelf volgt. In dat geval ben je goed betaald bezig je eigen tentamen voor te bereiden, wat wil een student nog meer :-)! Een tentamenbundel bij ons bestaat uit een samenvatting van de lesstof, aangevuld met oefenvragen. 

De pluspunten:

  • Als schrijver verdien je een vergoeding tot €300,- per opgeleverde tentamenbundel (samenvatting), waarbij de uiteindelijke vergoeding afhangt van de dikte van de tentamenbundel, de beoordeling door de studenten die ermee gewerkt hebben en zaken als de correctheid van spelling- en grammatica
  • Je hebt in sommige gevallen de mogelijkheid de bundel zowel in het Nederlands als Engels op te leveren (uiteraard bepaal je zelf of je hier zin in hebt!), in dat geval krijg je anderhalf keer betaald voor grotendeels hetzelfde werk!
  • Je hebt als onderdeel van ons team bij TentamenTrainingen.nl gratis toegang tot onze trainingen en van het lesmateriaal voor de vakken die we aanbieden. 
  • Je krijgt gratis StudeerSnel premium tijdens het schrijven. Zo vlieg je niet alleen door je werkzaamheden, maar ook door de overige benefits door je studie!

Functievereisten

  • Je volgt een studie aan één van de universiteiten waarvoor we momenteel trainingen aanbieden (zie www.TentamenTrainingen.nl);
  • Je hebt minimaal een 8 gehaald voor het vak (of de vakken) waarvoor je zou willen schrijven, of je hebt een hoog gemiddelde indien je gaat schrijven voor vakken die je nog niet hebt afgerond; 
  • Je bent bereid mee te doen aan ons coachingsprogramma voor schrijvers, waarbij je met een coach aan de slag gaat om het beste lesmateriaal te maken; 
  • De werkzaamheden vinden plaats vanuit huis. Uiteraard kan je er ook voor kiezen op de universiteit te werken! 

Heb je vragen over deze functie, dan kan je deze stellen via werken@tentamentrainingen.nl.

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?