Trainingsmanager Geneeskunde

Bedrijf
TentamenTrainingen
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Niet medisch
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een studiegerelateerde en flexibele bijbaan? Kom dan bij TentamenTrainingen.nl werken als Trainingsmanager Geneeskunde voor de Vrije Universiteit Amsterdam.

Als Trainingsmanager stuur je jouw eigen docententeam aan, plan, promoot en organiseer je trainingen, waarborg je de kwaliteit van onze trainingen en onderhoud je contact met medestudenten die trainingen willen volgen. Kortom, een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid die je vanuit huis kunt doen!

Deze managementfunctie staat niet alleen goed op jouw CV, maar biedt jou ook de mogelijkheid verschillende trainingen te volgen, gebruik te maken van ons studiemateriaal en uiteindelijk door te groeien naar Senior Trainingsmanager (na 6 maanden)! 

Lees meer of solliciteer direct via de link: https://tentamen.training/trainingsmanager

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?