jahal

Verbreding

Extra ervaring opdoen naast je studie? Hier kan je van alles vinden, van het helpen bij een congres of mee doen met een onderzoek tot het winnen van een reisbeurs. Je hoeft dus niks te missen!

_______________________________________________________________________________________________________________

Ben jij student of starter? Wil jij je graag ontwikkelen op persoonlijk vlak?
Het Groei!Weekend is een weekend rondom het thema Persoonlijke Ontwikkeling. Het weekend bestaat uit trainingen en workshops met veel vrije ruimte voor bijvoorbeeld een coachingsessie of een wandeling door de mooie omgeving. Thema’s die langs komen, zijn onder andere:

 • Zijn: wie ben ik? (en dat oké vinden!)
 • Willen: wat maakt me gelukkig, wat geeft me veel energie en wat wil ik neerzetten?
 • Doen: hoe krijg ik meer dingen uit mijn handen? En hoe houd ik dat vast?
 • Verbinden: hoe ga ik om met mijn eigen behoeften en die van anderen?

Een training bestaat uit gesprekken in groepjes, zelf dingen op een rij zetten, oefenen met nieuw gedrag of het krijgen van nieuwe tools en perspectieven. Een maand na het weekend wordt er een Terugkomdag georganiseerd. Op deze dag worden de successen gevierd en de puntjes op de i gezet bij wat nog moeizaam gaat.

 • Datum: 13-15 maart
 • Terugkomdag: 25 april
 • Kosten: €120 (student) of €150 (starter)
Hieronder nog wat meer informatie over het onderzoek:
 • Middels een vragenlijst zal worden vastgesteld of iemand voldoet aan de criteria voor dit onderzoek. Deze lijst kan thuis (online) ingevuld worden.
 • De fMRI scan zal plaatsvinden in het Spinoza Centrum. Gedurende de scan zal er een keuzespel  gespeeld worden met andere deelnemers. Dit duurt ongeveer 1 uur. 
 • Vergoeding bedraagt 25 euro en reiskosten worden vergoed. 
 • Bij interesse of vragen kan er gemaild worden naar: vufmri@gmail.com

______________________________________________________________________________

De 27e editie van het International Student Congress Of (bio)Medical Sciences (ISCOMS) zal plaatsvinden van 2 tot en met 5 juni 2020 in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). ISCOMS is een van de meest toonaangevende studenten congressen ter wereld op het gebied van (bio)medische wetenschappen. Tijdens dit vierdaagse congres geeft ISCOMS studenten vanuit de hele wereld een unieke kans om hun onderzoek te presenteren. Bovendien zal er gelegenheid zijn om deel te nemen aan diverse interactieve workshops en lezingen van gerenommeerde wetenschappers. Dit jaar verwelkomen wij onder andere de winnaar van de Nobelprijs voor de Geneeskunde 2019 Professor Sir Peter J. Ratcliffe MD PhD.

Studenten kunnen van 21 oktober 2019 tot en met 30 januari 2020 een abstract van hun onderzoek indienen. De geselecteerde studenten zullen tijdens het congres de gelegenheid krijgen om hun abstract te presenteren.  

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?