tekst

Reiscommissie

Reiscommissie

De Reiscommissie is dé commissie van de MFVU die elk jaar rond november een studiereis organiseert naar het buitenland. Wij gaan dan met een grote groep Geneeskundestudenten op reis naar een ander land, en blijven daar enkele dagen om cultuur te snuiven en daarnaast natuurlijk het uitgaansleven te checken.
Elk jaar is de bestemming anders en in het verleden is de reiscommissie bijvoorbeeld in Malta, Budapest, Praag, Venetië, Ljubljana en Zagreb geweest.

Kortom, houd je van reizen en gezelligheid (wie niet?), dan wil je dit echt niet missen. Verder organiseert de reiscommissie ook ieder jaar 'De Nacht Van'. Hierbij vertrekken we voor een nachtje naar een stad om daar het uitgaansleven eens goed te verkennen. Overnachting voor de groep wordt natuurlijk geregeld, dus na een te gezellige avond ben je niet ver verwijderd van je slaapplek.

Het mooie van zulke reizen is dat naast actieve MFVU leden er ook altijd reisgenoten zijn die minder aanwezig zijn op andere verenigingsactiveiten. Dit maakt het reisgezelschap heel divers, wat zeker toevoegt aan de sfeer!

Hopelijk zien we je op een van de reizen!

Leden

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?