tekst

Barcommissie

Barcommissie

De Barcommissie is met 20 leden de grootste commissie binnen de MFVU en zeker ook één van de leukste. Alle leden dragen hun steentje bij aan het organiseren van de wekelijkse borrel op de woensdagmiddag en -avond. Op deze borrel is iedere student welkom om even bij te komen van een drukke studieweek!

De bar bevindt zich in PubMed in de MFVU-kamer. ’s Woensdags vanaf 15:30u opent de bar haar deuren en is iedereen van harte welkom om een drankje te bestellen en een lekker chipje of nootje mee te pakken. De Barcommissie helpt je graag ontspannen en daarom is er een groot aanbod aan drankjes voor een bescheiden prijs verkrijgbaar. Schiet de barman of -vrouw aan voor een lekker biertje, een glas van één van de vele frisdranken, een corona, een desperados, of een fris wijntje!

Daarnaast kun je voor maar €3,50 aanschuiven om mee te genieten van een geheel verzorgde avondmaaltijd, inclusief toetje. Niet alleen is het ontzettend gezellig; als je als eerstejaars student ’s woensdagsavonds EHBO volgt (of nog wil blokken in de bieb), zorgt de commissie ervoor dat je weldoorvoed je practicum of leersessie ingaat!

Ten slotte organiseert de Barcommissie ook de zogenaamde ‘themaborrels’; grotere activiteiten waar een feestelijk thema centraal staat. Steevast een succes zijn de altijd gezellige Sinterklaasborrel en het culinaire nieuwjaarsdiner!

Kom gerust eens een kijkje nemen in de leukste bar van de VU!

Leden

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?