Lid van de Maand

Het lid van de maand is Erik Schagen! Hij was nog maar net begonnen aan zijn studie geneeskunde en besloot al snel zijn enthousiasme te delen in de Congrescommissie. Hij heeft zich ruim een jaar volledig ingezet als penningmeester, maar laat sinds een aantal maanden zijn leiderschapskwaliteiten zien als voorzitter van de commissie. Samen met zijn commissieleden heeft hij de afgelopen tijd echt laten zien wat hard werken is. Zijn gedrevenheid, flexibiliteit en overtuigingskracht maken hem een geweldige aanwinst voor iedere commissie!

Alsof dat nog niet genoeg was mag hij namelijk sinds kort zijn expertise op het financiële gebied met ons delen als penningmeester van de nieuwe Witte Jassen Ceremoniecommissie. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en je kan er vergif op innemen dat hij zich ook weer voor de volle 100% in gaat zetten om hier een onvergetelijk evenement van te maken.

Lieve Erik, we kijken enorm uit naar het komende congres en hebben er het volle vertrouwen in dat het een daverend succes wordt. Aan jouw harde werk zal het in ieder geval niet liggen. Bedankt voor al je inzet en wij kunnen niet wachten om je nog meer te zien stralen de komende tijd!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?