Kaartverkoop

Wil jij mee doen aan de introductieweek van de MFVU? Volg dan hier het stappenplan voor de kaartverkoop!

Dit jaar zijn er verschillende soorten kaarten die je kan kopen voor de introductie week. Deze zullen we hieronder eerst uitleggen.

VU-algemeen ticket:

Om mee te doen aan het MFVU-programma heb je ook een VU-algemeen ticket nodig, deze kan je kopen op de site van de vu. 
Voor meer informatie, klik hier.

Dagticket:

Bij het dagticket volg je het introductieprogramma van de MFVU tot en met het avondeten. Hierna kan je nog wel het avondprogramma van de VU algemene introductie dagen volgen, dit zal gaan over de donderdagavond met een comedy night en een feest op de dinsdagavond. Hierbij zitten dus niet de feestjes van de MFVU. 

Dag- + avondticket:

Dit betreft het volledige week-programma van de MFVU (24, 25, 26, 29 & 30 augustus), dit is dus inclusief het dagprogramma en het avondprogramma met de feestjes. Dit gaat om de avonden van 24, 25 & 29 augustus. 

Weekendticket:

Met het weekendticket ben je twee nachten met de MFVU weg (26,27 en 28 augustus). Het weekend zit vol met spellen, gezelligheid en MFVU-tradities. Kortom, een fantastisch weekend om jouw introductie nog feestelijker te maken en nog meer mensen te ontmoeten! 
Het weekendticket kan je alleen kopen als je ook een dagticket of een dag- + avondticket koopt!

Uitleg kaartverkoop:

Koop dus eerst een ticket van VU-algemeen en ga daarna verder.

Klik op deze link!

Als je op de bovenstaande link klikt kom je op dit beeld. Hier kan je je gewenste ticket kiezen. Vergeet niet de algemene voorwaarden aan te klikken en druk op volgende.

Vul hier je gegevens in en klik op volgende.

Kies je gewenste 'upgraded Refunded terms' en je gewenste betaalmethode. Klik vervolgens op bestellen. Nu wordt je doorgestuurd naar het betaal menu, hier kan je betalen.

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?