Inloggen
Wachtwoord vergeten?

DIES Natalis - Invidia: workshop simulatielab

DIES Natalis - Invidia: workshop simulatielab

Bekijk deelnemers
Locatie:

De zonde ‘jaloezie’ is ons allen bekend. Wiens gezicht verkeerde niet groen van jaloezie wanneer een vriendin van jou haar propedeuse haalde met twee vingers in haar neus, wanneer een vriend van jou te intiem stond te dansen met dat leuke meisje waar jij al maanden een crush op hebt, wanneer al je vrienden wél een kaartje hadden voor de workshop hechten, en jij niet.

Niet getreurd. Speciaal voor jou hebben we een geheel nieuwe workshop. Je wordt tijdens je studie doodgegooid met theorie en kan niet wachten om alle opgedane kennis in de praktijk te brengen. De volgende workshop zal plaatsvinden in het anesthesie simulatielab van het VUmc, dus dit is de uitgelezen kans om menig medestudent jaloers te maken met jouw praktische skills. Tijdens deze workshop zal jij in teamverband in de huid van een anesthesist kruipen. Samen gaan jullie de ‘ABCDE’ monitoren van een noodlottige simulatiepatiënt. Welk team presteert het beste? Welk team krijgt een nijdige simulatiepatiënt over zich heen? 

De workshop vindt plaats op 4 oktober en zal opgesplitst worden in drie shifts van ieder 2 uur. De eerste begint om 17:00 uur, de tweede om 19:00 uur en de laatste om 21:00 uur. Voor elke shift zijn er 15 kaarten beschikbaar. Tijdens elke ronde worden willekeurig drie teams gemaakt die het tegen elkaar op zullen nemen. 

28 september start de kaartverkoop al, dus zorg dat je zo snel mogelijk een kaartje bemachtigd. Voor een bedrag van 3 luttele euro’s maak je alle medestudenten die te laat zijn al jaloers.  

Praktische informatie
Wat: Educacie: Simlab workshop.
Datum: Woensdag 4 oktober
Tijd: 17:00/19:00/21:00 uur.
Start kaartverkoop: Donderdag 28 september

N.B. Gedeeltelijk overlappen een aantal tijden van deze Educacie workshop met de How to speakeasy-borrel. Kom vooral nog voor of na jouw workshop ronde langs voor een drankje. Mee doen met beiden is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Educacie bij het kopen van een kaartje.

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Deelnemers