Inloggen
Wachtwoord vergeten?

DIES Natalis - Superbia: MFVU's hooghmoed

DIES Natalis - Superbia: MFVU's hooghmoed

Bekijk deelnemers
Locatie:

Was het abseilen van afgelopen lustrum een eitje voor jou? Houd jij ervan om alle touwtjes in handen te houden en het overzicht te bewaren? Of ben jij juist degene die het risico neemt en het hoogher opzoekt?

Leg de lat hoog voor jezelf (en je team) en stijg met de MFVU (nogmaals) de lucht in. Een uitdaging waar samenwerking en gezonde hoogmoed vereist zijn, maar pas op! Leg die ladder niet te hoog, vlieg niet té dichtbij de zon, de moed kan zich in een fractie in de schoenen doen zinken. 

Wijd je aan deze race en meld je aan als team van 3 personen. Je strijdt gedurende een klein uurtje tegen een ander team. In de verschillende onderdelen zullen de vleugels van de gratis Red Bull goed van pas komen. Tijden en meters zullen ook voor het algemeen klassement genoteerd worden. Blijf plakken aan de kleefwand, ring als eerste aan de bel en balanceer op 30 kratten op 10 meter hoogte! 

Word jij de kampioen van alle teams die op het hoogste puntje boven de campus het hardst een MFVU Hooghje schreeuwt? 

Praktische informatie 
Wat: Kleefwand, draailadders en kratten stapelen op 10 meter hoogte
Datum: Donderdag 5 oktober
Tijd: Verschillende shifts tussen 11:00 en 16:30 uur
Prijs: €3,- per persoon 
Start kaartverkoop: Donderdag 28 september 12:00 uur

* De attracties zijn zeer gevaarlijk. Deze mogen alleen betreden worden onder professionele begeleiding. Meedoen op eigen risico*

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Deelnemers