Inloggen
Wachtwoord vergeten?

DIES Natalis - Ira: Biercantus

DIES Natalis - Ira: Biercantus

Bekijk deelnemers
Locatie:

 

 

Donderdag 5 oktober Dies Irae, dag der toorn. Nadat de hooghmoedigen te dicht met hun vleugels bij de zon hebben gevlogen, is het voor hun tijd om vloekend op te staan en hun woede te uiten door te schreeuwen of nog beter, door te zingen. Wees niet bang, wij hebben iets vrolijkere liederen in gedachten dan de eeuwenoude Rooms-katholieke hymne namelijk: De Bloaskoaken!

Al jaren reizen ze voor ons het gehele land af, om vervolgens zo hard mogelijk op hun koaken te bloazen. De fanfare-band vroeg ons al een half jaar geleden of ze weer voor deze activiteit mochten komen optreden. Dit zegt toch al genoeg? Laat de toorn van het zevende cantusbestuur der MFVU over je heen komen en heb vooral heel veel lol met uw naasten. Sla de armen over de schouders van je goede vriend en zing op je mooist en op je allerhardst. Laten we een hele avond lang goudgeel levenselixer achterover slaan als illustere grootverdieners!

Praktische informatie
Wat: Zevende biercantus der MFVU
Datum: Donderdag 5 oktober
Waar: Verzamelen in de medische faculteit 
Tijd: 19:30-22:30 uur 
Prijs: €5,-
Start kaartverkoop: Woensdag 27 september

De eerste 40 kaarten voor de biercantus verkopen wij op woensdag 27 september. De andere 40 kaarten verkopen wij op donderdag 28 september.

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Deelnemers