contact

Athena

AthenaSummary

Ter ondersteuning van de studie biedt de MFVU kwalitatief hoogwaardige samenvattingen aan voor alle verplichte vakken. Deze samenvattingen worden verzorgd door AthenaSummary. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van studiehulp in de vorm van samenvattingen en uitwerkingen. Door de topstudenten die de samenvattingen schrijven en de goede taal- en inhoudscontrole staat AthenaSummary garant voor uitstekende samenvattingen, die jou helpen bij je studie.

De samenvattingen van AthenaSummary omvatten de volledige literatuurlijst en zijn elk blok te koop bij de MFVU-boekwinkel vanaf de tweede week van het blok! De samenvattingen kosten voor MFVU-Leden €9,95 voor samenvattingen onder de 100 pagina's, €14,95 voor samenvattingen van 100-160 pagina's en 17,95 voor samenvattingen boven de 160 pagina's. 

Samenvattingen online bestellen kan door hier te klikken. 

Beste studenten, 

Wij zijn afgelopen week te weten gekomen dat verschillende studenten samenvattingen van AthenaSummary inscannen en doorsturen. Met het inscannen en doorsturen van de samenvattingen wordt een inbreuk gemaakt op het auteursrecht van AthenaSummary en de schade die hierdoor ontstaat kan worden verhaald op de verantwoordelijke studenten. Veel belangrijker is echter dat AthenaSummary zijn activiteiten moet staken als studenten door blijven gaan met het scannen en verspreiden van samenvattingen en op die manier kan vervolgens niemand de samenvattingen meer gebruiken. 

We willen jullie vanuit MFVU en AthenaSummary dan ook verzoeken om per direct te stoppen met het inscannen en doorsturen van samenvattingen. Mochten studenten meer informatie hebben over de personen die hier verantwoordelijk voor zijn, dan komen we graag met jullie in contact om op een normale manier tot een oplossing te komen. 

Hartelijk bedankt! 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?