contact

Athena

AthenaStudies

AthenaStudies is een organisatie vóór en dóór studenten met een sterkte focus op kwaliteit. Onze docenten hebben voor het vak dat ze geven minimaal een 8 gehaald en hebben een opleiding tot bijlesdocent gevolgd voordat ze voor de klas komen te staan. Bij de bijlessen zal er altijd gewerkt worden met eigen geschreven lesmateriaal. Dit materiaal is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit oefenstof die op tentamenniveau zal zijn. Op deze manier raak je gewend aan de stof zoals deze ook getentamineerd zal worden, en zal je dus beter voorbereid zijn op de uiteindelijke toets.

Onze huidige cursusaanbod is hier te vinden.

AthenaSummary

Ter ondersteuning van de studie biedt de MFVU kwalitatief hoogwaardige samenvattingen aan voor alle verplichte vakken. Deze samenvattingen worden verzorgd door AthenaSummary. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring met het aanbieden van studiehulp in de vorm van samenvattingen en uitwerkingen. Door de topstudenten die de samenvattingen schrijven en de goede taal- en inhoudscontrole staat AthenaSummary garant voor uitstekende samenvattingen, die jou helpen bij je studie.

De samenvattingen van AthenaSummary omvatten de volledige literatuurlijst en zijn elk blok te koop bij de MFVU boekwinkel vanaf de tweede week van het blok! De samenvattingen kosten €9,95 voor samenvattingen onder de 100 pagina's, €14,95 voor samenvattingen van 100-160 pagina's en 17,95 voor samenvattingen boven de 160 pagina's.

Samenvattingen online bestellen kan door hier te klikken. 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?