Starterspakketten

In het kort:
Voor de studie geneeskunde kunnen een aantal instrumenten niet ontbreken. Een selectie hiervan is verwerkt in het starterspakket. Dit starterspakket zal in de introductieweek en in de eerste twee weken van september aangeboden worden. Voor MFVU-leden kost het starterspakket €142,50 en voor niet-leden €158,33.
Je kunt jouw starterspakket volledig personaliseren door zelf de kleur van de stethoscoop te kiezen en deze gratis te laten graveren! Ook de maat van de labjas en Nitril handschoenen kan je zelf kiezen. 

 

Inhoud:
Het starterspakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Labjas met MFVU logo
  • Littmann III Stethoscoop, met persoonlijke gravering
  • Stethoscoophoes
  • Nitril handschoenen

Labjas
De labjas kan in dit pakket niet ontbreken. Het dragen hiervan is namelijk verplicht bij ieder anatomiepracticum en labpracticum. De labjas is beschikbaar in de maten XS, S, M, L en XL. 

Stethoscoop
De kleuren waarin de Littmann classic III stethoscoop komend studiejaar beschikbaar zal zijn, publiceren wij begin augustus.  

Voor een impressie, waren afgelopen jaar onderstaande kleuren beschikbaar: 

Nitril handschoenen
De handschoenen zijn beschikbaar in de maten S, M en L. 

Stethoscoophoes

Bestellen Starterspakket
Het starterspakket zal tijdens de introductieperiode aangeboden worden. Meer informatie over de exacte data volgen later. Ook in de eerste week van september is het mogelijk om de sterterspakketten aan te schaffen. Op de FID (29 augustus en 30 augustus) zal de mogelijkheid zijn de labjassen en handschoenen te passen. Ook kan je daar de stethoscopen bekijken en de mooiste kleur uitzoeken. 

Let op! De deadline voor het bestellen van het starterspakket is op zondag 8 september 23:59

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?