MFVU Winnaar Beste Bestuursplan 2015

MFVU Winnaar Beste Bestuursplan 2015

12 maart 2015

Op maandag 2 maart heeft het bestuur van de Medische Faculteitsvereniging van het VUmc de prijs gewonnen voor het beste bestuursplan van 2015 met  hun presentatie over de aandacht voor diversiteit, onderwijs en openheid.

In dit plan komt de aandacht voor studenten met een andere culturele achtergrond binnen hun studie en de rol binnen onze studievereniging aan de orde. De MFVU streeft ernaar meer begrip te krijgen voor diversiteit en zo de algehele zorg samen naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Na een interessante middag met veel aanwezige studentorganisaties kwamen wij als eerste uit de envelop na een spannende stemmingsronde. De MFVU nam uiteindelijk de cheque van 500 euro in ontvangst van de rector magnificus prof. dr. Frank van der Duyn Schouten na de nummer twee nipt voor te zijn met 18 stemmen tegen 17 stemmen.

De overige middag werden er een aantal thema’s besproken waarin de studenten hun mening naar het College van Bestuur uiten over de thema’s en hun eigen vragen stellen.

Het bleek een erg interessante middag te zijn en eveneens een goed ontmoetingsmoment om alle studentorganisaties beter te leren kennen.

Namens het 64e bestuur der MFVU,
Melvin Draaijer
h.t. voorzitter der MFVU

Klik hier voor onze presentatie van de avond!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?