Nieuws

SAVE THE DATE: introductieweek

MFVU
15 juli 2020

***************** Introductieweek: SAVE THE DATE *****************

Lieve eerstejaars,

Eindelijk is het dan zover! De data van de introductieweek zijn bekend! Houd deze dagen vrij, want dit wil je niet missen!

Maandag 24 t/m woensdag 26 augustus is er een online introductieprogramma georganiseerd door de VU en de MFVU. Dit programma kan je vanuit huis volgen.

Donderdag 27 en vrijdag 28 augustus is de Facultaire introductiedag, de FID. Je wordt op een van deze twee dagen verwacht op de VU en er zullen meerdere shifts op een dag gedraaid worden. De indeling van deze dag zul je zo snel mogelijk horen. Dit is een verplichte dag vanuit de opleiding geneeskunde, dus houd beide data vrij!

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus organiseert de MFVU een fysieke introductiedag om je medestudenten, Amsterdam en de MFVU beter te leren kennen! We hebben het beste van de oorspronkelijke introductieweek in deze corona-proof introductiedag gestopt! Deze dagen hebben hetzelfde programma, zodat we in totaal 300 studenten kunnen verwelkomen, 150 per dag. Je kan je dus aanmelden voor één van deze twee dagen. Houd onze kanalen in de gaten voor de aanmeldprocedure.

We kunnen niet wachten om jullie te mogen verwelkomen en kijken er super erg naar uit om samen met jullie toch een introductieweek te beleven!

Liefs, de IntroCie & het MFVU-bestuur

Ps. Volg ons op instagram & facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent de introductieweek!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?