Nieuws

Starterspakketten

MFVU
13 september 2020

Vanaf morgen (maandag 14 september) zullen de starterspakketten beschikbaar zijn in de webshop, te bestellen via https://mfvu.nl/webwinkel. Deze pakketten bestaan uit een labjas, een stethoscoop en handschoenen. Dit zijn de belangrijkste attributen om te hebben in de eerste paar jaar van je opleiding.

De kleur van je stethoscoop kan je zelf uitkiezen en gratis laten graveren met je naam! Ook heb je verschillende maten voor de labjassen en handschoenen. Kijk voor de verschillende kleuren van de stethoscoop en meer informatie op de website van de MFVU!

De openingstijden van de MFVU-Boekwinkel zijn voor aankomende week:
Maandag: 14:30-16:00
Dinsdag: 14:30-16:00
Woensdag: 14:30-16:00

Voor de weken erna zijn de openingstijden:
Maandag: 14:30-16:00
Woensdag: 14:30-16:00

Hier kan je je EHO-boek ophalen, je jaartrui of andere dingen die je besteld hebt!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?