Nieuws

Ontvang de nieuwe InVUus thuis!

MFVU
23 december 2020

Wil jij de nieuwste InVUus thuis ontvangen?

Deze editie gaat over artsen online. Bomvol met nieuwe artikelen, interviews, columns en leuke rubrieken. Met onder andere een interview met Diederik Gommers! Lees daarnaast meer over hoe artsen zich inzetten online, hoe dat gaat met de privacy van de patiënten en hoe jij een pakkend LinkedIn profiel kan maken. Over digitale communicatie in de zorg, ontwikkelingen in een digitaal tijdperk en de leukste kanalen om te volgen! Gegarandeerd heel veel leesplezier om deze lockdown mee door te komen!

Vul het formulier in via de link en ontvang de nieuwste InVUus op jouw deurmat! https://forms.gle/3bFehRMTrVPm5B8k9

>> Ben jij actief lid of Vriend van de MFVU dan hoef je gegevens niet achter te laten, omdat je sowieso een InVUus zal ontvangen!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?