Afgestudeerd?

Update 01-10-2020

De witte jassenceremonie en masterceremonies gaan niet door.

Vanwege het toenemende aantal COVID-19 besmettingen en nieuwe, beperkende maatregelen zullen de masterceremonies en de witte jassenceremonies niet doorgaan.

Lees hier het bericht van de opleiding. 

Beste studenten, 

De afgelopen dagen hebben wij intensief contact gehad met studenten van de Co-Raad VU en de MFVU. We hebben gewikt en gewogen. Velen van jullie vroegen aan ons via de mail en de chat hoe het er voor stond. Maar uiteindelijk hebben wij, met pijn in ons hart, moeten besluiten om dit najaar de masterceremonies en de witte jassenceremonie niet door te laten gaan. 

Wij vinden dat ontzettend jammer en begrijpen heel goed dat dit een grote teleurstelling voor jullie is. 

We nemen dit besluit vanwege het toenemende aantal COVID-19 besmettingen en de nieuwe, beperkende maatregelen die door de overheid en de gemeente Amsterdam zijn genomen. 

Wij organiseren in het voorjaar van 2021 de eerstvolgende witte jassenceremonie en de masterceremonies. Tegen die tijd bekijken we in welke vorm dat mogelijk is, afhankelijk van de situatie die er dan is met betrekking tot COVID-19. Het is momenteel helaas ook niet mogelijk om jullie bul de komende drie weken individueel af te halen. Zodra wij weten wanneer dat wel kan en waar, laten wij dat aan jullie weten.

Hebben jullie vragen hierover? Dan kun je een mail sturen naar afstuderen@vumc.nl

Klik hier om het bericht vanuit de opleiding te lezen.

---

Update 25-09-2020

De MFVU en de opleiding hebben vandaag overlegd over de organisatie van de WJC van 17 oktober. Uiterlijk maandag 5 oktober wordt duidelijk wat er is besloten. Dit zal ook die dag worden gecommuniceerd.

Klik hier om het bericht vanuit de opleiding te lezen. 

---

Beste afgestudeerden,

Helaas is de grote Witte Jassen Ceremonie van zaterdag 17 oktober 2020 te komen vervallen vanwege het coronavirus. De faculteit besluit z.s.m. op welke manier en op welke termijn een uitreiking kan plaatsvinden. Klik hier om het bericht vanuit de opleiding te lezen.

Samen met onze WJC-commissie zijn we achter de schermen hard bezig om jullie uitreiking te realiseren. Zodra er meer bekend is, laten we jullie dit weten. 

Voor vragen kan je mailen naar wjc@mfvu.nl of contact opnemen met de onderwijscontacpersoon, Danae. 

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?