Afgestudeerd?

Update 19-09-2022

De uitnodigingen voor de grote witte jas ceremonie zijn vandaag verstuurd naar jullie persoonlijke emailadressen. De deadline voor het invullen van de forms in de mail is woensdag 28 september 23.59u De WJC vindt plaats op 15 oktober in de Aula in het hoofdgebouw. Meer informatie staat in de mail. Vragen kunnen naar wjc@mfvu.nl of commissarisonderwijs@mfvu.nl,

Update 15-02-2022

Vanwege de versoepelde maatregelen zullen er dit jaar ook kleine WJC's georganiseerd worden. Deze zullen plaatsvinden op woensdag 23 maart en woensdag 22 juni. Mocht je in aanmerking komen voor de WJC op 23 maart, dan heb je daarover een mail ontvangen waarbij je je kan aanmelden. De deadline hiervoor is 28 februari 23:59u.

Update 29-04-2021

De locatie heb je inmiddels misschien voorbij zien komen, vandaag ontvang je (eindelijk) ook écht de uitnodiging voor de alternatieve bachelor- en masterceremonies van komende zomer in het Olympisch Stadion.
Check je (privé) mail, vanmiddag zijn de uitnodigingen, met daarin een aanmeldlink, verstuurd!
Je hebt tot en met zondag 9 mei 23.59u om op de link te klikken en het aanmeldformulier terug te sturen.

Update 20-04-2021

Beste studenten,

Achter de schermen zijn we als opleiding in samenwerking met de MFVU en Co-Raad VU druk bezig met de organisatie van alternatieve bachelor- en masterceremonies omdat die vanaf maart 2020 tot op heden helaas geen doorgang konden vinden.

Wat gaan we doen? We gaan onze bachelor studenten voor wie wij in maart, juni en oktober 2020 geen ceremonie hebben mogen organiseren, uitnodigen voor een ceremonie in aangepaste vorm. Dat geldt ook voor al onze masterstudenten voor wie wij in 2020 en 2021 nog geen ceremonie hebben mogen organiseren, net zoals voor de master studenten die nog gaan afstuderen in de maanden mei en juni 2021.  

Volgende week sturen wij per mail een uitnodiging. We horen dan graag of je komt en met hoeveel gasten (maximaal 2). In die mail vind je meer informatie over de vorm en data (we zijn aan het plannen voor eind augustus en 1 september). Onze masterstudenten die afstuderen in de maanden mei en juni ontvangen per mail een uitnodiging zodra zij zijn afgestudeerd.

Dus nog even geduld! We kunnen gelukkig wél alvast een sneak preview geven van de locatie: https://www.instagram.com/p/CN5L3RjFbM3/

Met vriendelijke groet, mede namens MFVU en Co-Raad VU,
Christa Boer, opleidingsdirecteur geneeskunde en vice-decaan

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?