Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Voortgangstoets (VGT)

Vanaf Master Jaar 1 moet iedere student vier keer per jaar de voortgangstoets maken, ook wel de VGT.  De VGT zullen in het collegejaar 2016-2017 plaatsvinden op de volgende data:
- 21 september 2016
- 7 december 2016
- 8 februari 2017
- 24 mei 2017
In Bachelor Jaar 3 wordt de VGT i.v.m. de minor twee keer per jaar gemaakt. Dit gebeurt op 8 februari 2017 en 24 mei 2017.

De uitslag van de VGT laat altijd even op zich wachten. Gelukkig heeft de Medische Faculteitsvereniging Panacea (Groningen) een handig rekensysteem, waar je uit kan rekenen wat je scoren ongeveer zal zijn.

Panacea

Op deze site ga je naar het kopje 'onderwijs' en vervolgens naar 'voortgangstoetsen'. Hier staat een lijst met de voortgangstoetsen van de algelopen tijd. Onder het kopje 'antwoorden invoeren/controleren' kunnen de antwoorden ingevoerd worden. Er wordt vervolgens een percentage goed gegeven en een verwachting van je scoren (onvoldoende, voldoende, goed).

Daarnaast nog een handige mededeling: de VGT boekjes worden een paar dagen na afname van de VGT naar de MFVU-boekwinkel gebracht. Daar kun je een boekje ophalen om er nog een keer mee te oefenen!

Succes! 

Compendium Geneeskunde
Compendium Geneeskunde is door twee studenten opgezet en met een groot team van VUmc geneeskunde studenten en specialisten speciaal geschreven voor de VGT. Erg handig dus! Meer informatie over het boek staat onder het kopje Compendium Geneeskunde bij MFVU-Boekwinkel.