Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Beleidsplan 2013

Voorwoord

Voor u ligt het beleidsplan van het 62e bestuur der Medische Faculteitsvereniging VUmc, MFVU. In dit beleidsplan beschrijven wij onze plannen voor aankomend jaar. Wij bouwen voort op de succesvolle aanpak van voorgaande besturen en vullen deze aan met eigen vernieuwende plannen. Wij leggen hierbij de focus op onderwijsgerelateerde activiteiten, activiteiten voor masterstudenten en activiteiten georganiseerd in samenwerking met andere verenigingen en organisaties.

Aan de totstandkoming van dit beleidsplan ging een intensieve, leerzame en leuke paar maanden vooraf. In deze periode hebben wij kennis gemaakt met de vereniging, de leden, het Instituut van Onderwijs en Opleiden, Facultaire Studenten Organisaties en zuster- en broederverenigingen. Na veel brainstormen,  discussiëren en overdenken zijn wij met zijn achten tot dit beleidsplan gekomen. Wij hopen dat u er met interesse kennis van neemt. Wij zijn trots op het resultaat en zien ernaar uit dit beleid uit te voeren.

MFVU is een enthousiaste vereniging, met tweeëntwintig commissies, tegen de vijfentwintighonderd leden en ruim honderddertig actieve leden. Wij zullen ons uiterste best doen om er komend jaar met al deze mensen een geweldig jaar van te maken. Wij zijn er trots op ons het 62e bestuur der MFVU te mogen noemen en hebben er ontzettend veel zin in! Dit jaar proberen wij een zo breed mogelijk publiek te trekken en zoveel mogelijk leden actief te betrekken bij MFVU door een breed scala aan activiteiten te organiseren om zo voor ieder wat wils aan te kunnen bieden. In het jaar 2013 zal MFVU haar diversiteit uitbreiden en zijn wij alles in één!

Het 62e bestuur der MFVU,
Renske van den Hurk - Voorzitter
Mèdelyn Wennekers - Vicevoorzitter
Tom van Essen - Penningmeester
Marlou Groeneveld - Secretaris Externus
Rosalie Beekman - Sponsorcoördinator
Saskia Klein Meuleman - Onderwijscontactpersoon
Milad Agha - Winkelcoördinator

Klik hier voor ons beleidsplan.