Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Onderwijscontactpersoon

                            

Lieve leden,

Ik wil mij graag  voorstellen als de nieuwe onderwijscontactpersoon van de M.F.V.U.. Ik ben Danique Wust, geboren op 4 december 1989 in Amsterdam. Al snel kreeg ik er een zusje bij en verhuisden we naar Groningen, waar er vervolgens ook nog een broertje bij kwam. Mijn basisschoolperiode heb ik vervolgens in Leusden doorgebracht, waar ik ook aan hockey, tennis, piano en gitaar spelen deed. Na een jaar op en neer fietsen naar Amersfoort, om naar de middelbare school te kunnen, hebben we een dorp voor de stad omgeruild en zijn we naar Haarlem verhuisd.

Na mijn eindexamenperiode was ik wel even klaar met het leren, dus heb ik besloten om  een half jaar te gaan backpacken met een vriendin, door Zuidoost Azië. Een geweldige reis met uiteindelijk precies het goede effect: ontzettend veel goede herinneringen en toch heel veel zin om te gaan studeren!

Dus heb ik Haarlem ingeruild voor mijn geboorteplaats: Amsterdam, alleen dit keer als student! Zo kwam ik bij geneeskunde op de Vu terecht, waar ik meteen al een fantastische introductieweek had. Met als mentormama een oud-bestuurslid, kreeg ik al meteen een goede indruk van de M.F.V.U. en daarmee kwam het idee om zelf het bestuur in te gaan ook al snel opzetten.

Omdat dit als beginnende student toch wel erg veel was, heb ik besloten om nog maar een jaartje te wachten met solliciteren. In plaats daarvan ben ik actief geworden in de Focus, met een half jaar later de BarCie erbij en nog een half jaar later ook de CAC. Na een jaar vol met feestjes, borrels en wintersport, was ik nog net zo enthousiast over de M.F.V.U., oftewel een goede reden om alsnog te solliciteren voor het bestuur.

Dat werden twee weken vol met spanning, sollicitatiegesprekken en afwachten. Ik was dan ook heel erg blij toen ik op 5 november, na wat valse telefoontjes en een zenuwslopende laatste paar uur, het verlossende telefoontje van Emma kreeg, met de woorden: ‘wil jij de nieuwe onderwijscontactpersoon van de M.F.V.U. worden?’.

Nu, na een superleuke, maar erg drukke overdrachtstijd, waarin ik ontzettend veel nieuwe dingen heb geleerd, ben ik er helemaal klaar voor om een jaar lang jullie onderwijscontactpersoon te zijn. Dit houdt in dat ik me bezig houd met het organiseren van onderwijsgerelateerde evenementen en het contact onderhouden met de andere onderwijsorganen.

Ik heb echt heel veel zin in het komende jaar en ik ga me volledig inzetten om er ook voor jullie een fantastisch lustrumjaar van te maken, vol met feestjes, borrels, workshops en nog veel meer leuke activiteiten! En wil je nog wat weten of heb je gewoon zin in een gezellig praatje? Kom dan langs in de bestuurskamer, op de borrel of mail naar danique@mfvu.nlDit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Hopelijk tot snel!

Liefs,

Danique Wüst
h.t. Onderwijscontactpersoon der M.F.V.U