Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Penningmeester

                              

Beste leden en anderen geïnteresseerden,

Mag ik mij even voorstellen, ik ben Jasper de Haan, de penningmeester van de M.F.V.U. dit lustrumjaar. Ik ben geboren op 12 december 1990 te Amsterdam in het prinsengracht ziekenhuis. Na vier jaar te hebben gewoond en geleefd in onze prachtige hoofdstad heb ik deze moeten verruilen voor Santpoort-zuid een dorpje vlak bij Haarlem. Na hier mijn basisschool en middelbare school te hebben gevolgd is mijn leven terug in Amsterdam.

Ik wilde geneeskunde gaan doen, omdat het kan. Dat klinkt misschien een beetje arrogant, maar ik zie het zo:  ik heb de capaciteiten om mensen te kunnen helpen, waarom zou ik dat niet doen? Helaas  ben ik na de middelbare school een jaar uitgeloot geweest en heb in dat jaar veel gewerkt en gereisd, onder andere naar Indonesië waar ik op bezoek ben geweest bij mijn opa. Hier ervoer ik toch een soort onmacht op de momenten dat t niet goed met hem ging en we daar in het ziekenhuis zaten. Dit heeft mij extra motivatie gegeven en ben toen via de decentrale selectie binnengekomen.

Na een jaar actief te zijn geweest binnen de M.F.V.U. als penningmeester van de reiscommissie heb ik besloten om mij aan te melden voor de bestuurssollicitaties. Na aandringen van een paar mensen uit mijn introgroepje met wie ik nu in het bestuur zit. Ik weet zeker dat ik geen verkeerde keus maak om een jaar in het bestuur te gaan. Ik ga mij het komende lustrumjaar ontfermen over het geld van de M.F.V.U., met plezier.

Ciao,

Jasper de Haan
h.t. Penningmeester der M.F.V.U.