Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris externus

                            

Beste leden,

Ik heb de eer om secretaris externus te zijn in het 60ste bestuur der M.F.V.U. en dat is iets wat ik van te voren niet verwacht had. Geboren en getogen hagenees moest ik er vroeger nooit aan denken om ooit in 020 te gaan studeren. Maar de verschrikking die numerus fixus heet, heeft me daar uiteindelijk toch toe gedwongen. Ik moet eerlijk zijn, het valt allemaal wel mee. Na te zijn uitgeloot, uitgeselecteerd met de decentrale selectie en het toelatingstentamen in België niet gehaald te hebben werd ik wonder boven wonder toch nog nageplaatst. Het nadeel was wel dat ik de introperiode had gemist en dus nog vrij weinig mensen kende. Toen ik daarom bij de M.F.V.U kwam om me in te schrijven, besloot ik gelijk in een commissie te gaan om snel mensen te leren kennen.

Anderhalf jaar barcommissie was fantastisch, maar toen ik de bestuurssollicitaties zag besloot ik toch te solliciteren. In tegenstelling tot het binnenkomen op de studie ging het bij het bestuur wel vlekkeloos, 2 sollicitaties rondes en ik kreeg en belletje dat ik secretaris externus mocht worden.

Om bestuur te zijn in een lustrumjaar is natuurlijk extra speciaal, je hebt een heel jaar lang feest en ik zal, samen met de rest van mij bestuur, me uiterste best doen om te zorgen dat het jaar een jaar word om nooit meer te vergeten. Zo als het hoort!
 

Hoogachtend,

Martijn Knap
H.t. Secretaris Externus der M.F.V.U.