Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris internus

                            

Allerliefste leden,

Met trots mag ik jullie mededelen dat ik dit jaar de mooiste functie van het M.F.V.U-bestuur zal vervullen, namelijk die van Secretaris Internus. Dit jaar zal ik me inzetten voor jullie, de leden!

Ik ben Sabine van Leersum, geboren op 6 juni 1990 rond de klok van 9 in het Kennemer Gasthuis in Haarlem. Na vele jaren met mijn moeder en oudere broer in Haarlem te hebben gewoond kreeg ik uiendelijk toch de drang om ook eens iets meer te zien van de wereld…dus na het overhalen van mijn ouders  en het ontvangen van mijn gymnasiumdiploma stapte ik op het vliegtuig. Naar het alombekende, altijd gezellige Middletown, Delaware, USA.

Hier heb ik een schooljaar lang in een Amerikaans gezin gewoond, ben ik naar een Amerikaanse High School gegaan, heb ik een Amerikaanse Prom meegemaakt en heb ik mijn cap in de lucht mogen gooien bij de Amerikaanse Graduation Ceremony. Daar heb ik de tijd van mijn leven gehad en ik ben, je raadt het al, een stuk Amerikaanser Nederland weer in gekomen!  Dat kun je vooral merken aan het feit dat ik soms random  een Engels woord door een zin gooi, ik bij de Starbucks ging werken en ik heel veel hamburgers kan eten…

Weer thuis gekomen had ik het geluk in 1x ingeloot te worden en begon ik vol goede moed aan de studie. Ik besloot me in het Amsterdamse studentenleven te gooien en actief te worden bij de M.F.V.U.: achter de bar bij de Barcommissie, op het toneel bij de TonG en in mijn tweede jaar ook nog bij de Reiscommissie. Je ziet het al, ik ben een bezig type, dus toen de bestuurssollicitaties eraan kwamen heb ik besloten dit alles in te ruilen om te kunnen focussen op nog een geweldig jaar: een bestuursjaar!

Ik heb er superveel zin in om met deze geweldige groep mensen dit jaar de M.F.V.U. te mogen besturen. Hopelijk zie ik jullie allemaal snel bij een van de komende M.F.V.U. activiteiten!

Sabine
H.t. Secretaris internus der M.F.V.U.