Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Voorzitter

                                 

Lieve leden,

Twee jaar geleden had ik nooit gedacht geneeskunde te gaan studeren aan de Vrije Universiteit. De VU was mij totaal onbekend en nu, twee jaar later, mag ik mij de voorzitter van onze faculteitsvereniging noemen.

Laat ik mezelf even voorstellen. Op zondag 3 december 1989 werd ik geboren te Delden. Kort hierop verhuisden we naar Almelo waar we tot mijn 4e hebben gewoond totdat we naar Zevenaar gingen. Samen met mijn ouders en 3 broertjes heb ik daar gewoond totdat ik op kamers ging. Mijn grootste hobby was hockey, van mijn 7e tot mijn 19e heb ik met veel plezier bij Hockey Vereniging Zevenaar gespeeld.

In 2008 heb ik mijn gymnasiumdiploma op het Liemers College gehaald. Op dat moment was er maar één ding in mijn leven dat ik heel graag wilde en dat ging niet door, ik werd uitgeloot voor geneeskunde. Aangezien ik niks anders wilde studeren werkte ik veel en op mijn 19e verjaardag zat ik ineens in een vliegtuig richting Australië! Voor 5,5 maand heb ik door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd en had daar een geweldige tijd. Ik heb gedoken in het Great Barrier Reef, in een jeep over Fraser Island gescheurd en de Nevis Arc in Queenstown overleefd. Toch miste ik de boeken ook wel een beetje en gelukkig mocht ik in juni aan de slag voor de decentrale selectie. Met goed resultaat, want ik werd toegelaten tot de studie geneeskunde aan de VU!

Na een slopende maar geweldige introductieweek was ik enthousiast geworden om meer met de M.F.V.U. te doen. Ik ging in de barcommissie en werd lid van le Cie des jeux.  Zo werd elke woensdagavond een top avond en kwam ik tijdens de liftwedstrijd ergens in Frankrijk vast te zitten.. Helaas zit ik nu niet meer in de barcommissie, maar zal elke woensdag natuurlijk bij de borrel zijn en daarnaast ben ik contactpersoon geworden van le Cie des jeux.

Ik ben heel blij dat ik gesolliciteerd heb en gekozen ben als voorzitter.
Voor vragen, opmerkingen en mededelingen ben ik bereikbaar via voorzitter@mfvu.nl en in de bestuurskamer. Kom vooral een keer langs voor een gezellig praatje, potje tafelvoetbal en op woensdagmiddag voor een drankje!

 Groet,

Moniek Kattenbelt

h.t. Voorzitter der M.F.V.U.