Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Winkelcoördinator

                             

Lieve Leden,

Mijn naam is Claire Heukensfeldt Jansen en in het lustrumbestuur van 2011 ben ik jullie winkelcoördinator! Graag wil ik even de tijd nemen om me aan jullie voor te stellen. Ik ben 21 jaar geleden geboren in Amersfoort waar ik twee jaar later een zusje, vier jaar later een broertje en 7 jaar later nog een broertje kreeg, gezellig boel dus altijd. Na mijn 9e verjaardag besloten mijn ouders te verhuizen naar een boerderij in Leusden, hier heb ik gewoond totdat ik uit huis ging. 

Als hobby heb ik altijd paardgereden en toen ik de eerste keer werd uitgeloot ben ik daar dan ook een heel jaar druk mee geweest. De tweede keer dat ik werd uitgeloot ben ik naast op hoog niveau paardrijden biologie gaan studeren in Utrecht. Die twee dingen samen zorgen ervoor dat ik het derde jaar decentraal werd toegelaten aan de VU.
 

Gelijk in mijn eerste jaar heb ik gesolliciteerd voor een aantal commissies, helaas werd ik niet gekozen. In mijn tweede jaar heb ik, na een geweldige eerste ervaring, de introductie nogmaals meegedaan maar dit keer als mentor. Ook ben ik bij de zeilcommissie gegaan, dit was natuurlijk allemaal super leuk maar ik vond het niet genoeg; ik besloot te solliciteren voor het bestuur. Een sollicitatiebrief en twee zenuwslopende sollicitatiegesprekken verder werd ik gekozen als de nieuwe winkelcoördinator. 

Dit hele jaar gaat voor mij in het teken staan van het bestuur en de winkel. Ik heb er enorm veel zin in om het goede werk van de besturen voor mij voort te zetten, maar vooral ook mijn eigen ideeën en verbeteringen mee te nemen. Het is mijn doel om dit lustrumjaar tot een memorabel jaar te maken, niet alleen voor mezelf maar ook voor jullie! 

Liefs, 

Claire Heukensfeldt Jansen
H.t. Winkelcoördinator der M.F.V.U.