Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Penningmeester

Allerliefste leden,
Ik wil me graag even aan jullie voorstellen, omdat ik dit jaar de leukste en gezelligste functie van het M.F.V.U.-bestuur mag bekleden, namelijk deze van penningmeester. Ik ga hier een jaar lang heel erg mijn best voor doen!
Hoi, ik ben Bas en ben een spontane jongen uit het noorden van het oosten van het land, KAK! Hoi ik ben Bas en ik ben een spontane jongen uit het oosten van het land en zou graag in contact komen, KAK! Zoals je wellicht ziet ben ik erg fan van het tv programma Draadstaal, natuurlijk erg belangrijk om mij te leren kennen. Dus daarom wilde ik dit niet achter houden. Als je dit nooit gezien hebt, check dan even youtube, dan begrijp je dit ook! Oké nu serieus…
Op 21 augustus 1992 ben ik, Bas Kersten, geboren in het Diaconessenhuis in het altijd mooie Leiden. Hier woon ik al 19 jaar met veel plezier bij mijn ouders en mijn broertje. Hier heb ik ook in 2010 mijn gymnasium diploma gehaald. Daarna besloot ik mij in te schrijven voor geneeskunde en gelijk ook maar voor decentrale selectie, want waarom zou je een extra kans niet grijpen als deze er toch is? En ik had geluk! Ik was door met de decentrale selectie en mocht in 2010 gelijk beginnen aan mijn geneeskunde studie bij de VU.
Ik heb 9 jaar lang saxofoon gespeeld, maar daar ben ik vorig jaar mee gestopt. Ik heb daar 9 jaar lang heel veel plezier van gehad. Op mijn middelbare school, het Bonaventuracollege, heb ik elk jaar meegedaan met de musical in het orkest. Toen ik in de vijfde zat ik ook in het productieteam van deze musical en heb een super leuke musical georganiseerd. Ook had ik als eindexamenvak muziek gekozen, waarbij wij met onze klas een heel eindexamenconcert moesten geven!
Ook hockey ik al 11 jaar op mijn hockeyclub in Leiderdorp, Alecto. Daar speel ik nu in een heel gezellig team in de Heren7! Daarnaast geen ik training en coach ik voor het derde jaar een jeugd team. Dit jaar de JE1. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin en zal hier ook zeker wat vrije tijd doorbrengen komend jaar!
Na mijn middelbare schooltijd en een heerlijk lange vakantie was het toch echt tijd voor het nieuwe leven, studeren! Maar voor dit begon was er eerst de introductieweek! Een geweldige week waar je super veel nieuwe mensen leert kennen en een ontzettend gezellige week hebt! Hier ben ik door mijn leuke papa en mama geattendeerd op allerlei commissies die de M.F.V.U. rijk is, maar dat de barcommissie toch wel de allerleukste is, omdat zij daar natuurlijk ook inzaten. Dus ik dacht, ik schrijf me in. Nu komt er toch, na anderhalf jaar, een einde aan mijn barcommissieschap, waar ik het heel erg naar mijn zin heb gehad!!! Daarnaast ben ik nog een aantal weken lid geweest van de LuCie. Waarmee wij tijdens de DIES-borrel onze lieve Lucie cadeau hebben gegeven. En ben ik afgelopen introductieweek mentor geweest! Zoals je kunt zien ben ik al erg actief. Maar dan na de zomervakantie begint de zoektocht naar een nieuw bestuur. Dus heb ik besloten te solliciteren naar een jaar lang een bestuursfunctie bij de M.F.V.U, en met succes! En nu, na 3 maanden van hele drukke overdracht, veel leuke feestjes en andere activiteiten, heb ik echt alles behalve spijt!
Ik heb ontzettend veel zin om komend jaar, als 61e bestuur der M.F.V.U. met een hele leuke groep mensen jullie vereniging te besturen. Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten, een woensdag borrel, of kom gewoon gezellig even langs in de bestuurskamer!
Bas
h.t. penningmeester der M.F.V.U.