Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris internus

Beste leden,

Mijn naam is Mark Mulder en het is mij een waar genoegen in het 61e bestuursjaar secretaris internus te mogen zijn van de M.F.V.U.. Om jullie een indruk te geven van wie ik ben en hoe ik in het M.F.V.U.-bestuur terecht ben gekomen, zal ik mijzelf hieronder kort voorstellen.

Op 1 april 1993 ben ik geboren in het toenmalige Andreas Ziekenhuis in Amsterdam. In de hierop volgende jaren ben ik opgegroeid in Badhoevedorp, een gehucht nabij Amsterdam. Na een enigszins verkorte basisschoolopleiding ben ik in Amstelveen mijn middelbare schooltijd begonnen. Tegelijkertijd ben ik ook naar Amstelveen verhuisd en daar woon ik nog steeds.

Vanwege een klein foutje bij het samenstellen van mijn profiel kwam ik er in de zomer van 2009 achter dat ik met mijn Natuur & Techniek-pakket geen geneeskunde kon studeren. Erg jammer natuurlijk, maar Bewegingswetenschappen leek mij ook wel interessant en zo begon ik na de zomer als student aan de VU. De universiteit beviel mij zeer zeker, alleen de opleiding niet zo. Ik besloot mijn biologie bij te scholen en mee te doen aan de decentrale selectie. Na deze spannende periode werd ik in juni 2010 blij gemaakt omdat ik geneeskunde mocht gaan studeren aan de VU!

In mijn eerste jaar als geneeskundestudent was ik nog druk bezig met mijn grootste passie: Atletiek. Omdat ik met alleen rondjes rennen niet genoeg vrije tijd kon besteden, besloot ik ook in de Carrièreavondcommissie te gaan. Dit beviel dusdanig goed dat ik in het hieropvolgende jaar voorzitter van de commissie werd en ik mijn tweede carrièreavond organiseerde. Omdat ik door herhaaldelijke blessures niet meer in staat was veel te trainen had ik ineens tijd over. Deze tijd wilde ik nuttig gaan gebruiken en wel als bestuurslid van de M.F.V.U.!

Ik zie er naar uit dit jaar mij samen met de rest van het bestuur volledig in te zetten voor de M.F.V.U. en er een geweldig jaar van te maken! Dit kunnen wij zeker niet alleen, dus daarom hoop ik jullie allemaal zoveel mogelijk bij alle activiteiten te zien. Kom ook gerust eens langs in de bestuurskamer of op de woensdagborrel! Verder kunnen jullie mij altijd mailen op mark@mfvu.nl.

Liefs,

Mark Mulder
h.t. secretaris internus der M.F.V.U.