Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Sponsorcoördinator

Lieve leden, geïnteresseerde of toevallige voorbijganger,

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen als sponsorcoördinator van het 61e bestuur der M.F.V.U. Een jaar lang mag ik me bezig gaan houden met de spannendste functie binnen het bestuur.

Ik ben 20 jaar oud, geboren en getogen Amsterdammer, geboren op 26 april 1991 in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam-Oost. Niet dat ik daar lang ben gebleven, want na m’n geboorte heb ik de rest van mijn tijd doorgebracht in de Rivierenbuurt waar ik nu al een ruime 20 jaar woon. Het is dan ook Amsterdam-Zuid waar ik tot aan de universiteit aan toe naar ‘’school’’ ga. Vastbesloten dat ik geneeskunde wilde gaan studeren heb ik me door de loting heen geblokt en zit ik inmiddels alweer in mijn derde jaar!

Na een legendarische introductieweek, ben ik meteen via de eerste sollicitaties bij de redactie van de InVUus gegaan waar ik tot aan de start van mijn bestuursjaar in heb gezeten: tweeëneenhalf jaar! Ook heb ik een jaar achter de tap gestaan in één van de gezelligste commissie die er is en mijn creativiteit de vrije loop gelaten in de PromootCie. Meteen ook het enige minpuntje aan bestuur worden, uit je commissies moeten. Gelukkig heb ik in plaats van drie leuke commissies er nu vier onder me als contactpersoon vanuit het bestuur, namelijk; de InVUus, almanak en zeilcommissie en als een van de twee contactpersonen de Barcommissie.

Inmiddels dus een aantal jaren commissiewerk verder en na zo’n beetje een jaar lang naar elke activiteit te zijn geweest, vond ik het dan ook hoog tijd om het bestuur in te gaan. Na een hele spannende sollicitatieronde mocht ik me op een avond zomaar in ene sponsorcoördinator van het kandidaatsbestuur noemen! Dat niet alleen! Ook het vervangen van de voorzitter is één van mijn taken. Verder mag ik me o.a. bezig gaan houden met het contact houden met onze sponsoren, bij onze sponsoren langsgaan, nieuwe sponsoren zoeken voor de vereniging en contracten opstellen en tekenen. Iets waar ik ontzettend veel zin in heb!

Een sprong vooruit, 3 maanden overdracht vol feestjes, vergaderen en sponsoren ontmoeten mag ik er helemaal tegenaan gaan! Ik ben ontzettend trots op m’n andere 6 medekandidaatsbestuur genoten, met wie ik prachtige plannen heb mogen maken om van komend jaar een fantastisch M.F.V.U jaar te maken.

Ik hoop je snel te zien op een van de activiteiten, in PubMed of kom gewoon gezellig langs in de MF en bestuurskamer!

Koen

H.t. sponsorcoördinator der M.F.V.U.