Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Voorzitter

Lieve Leden,
Na een jaar lang twijfelen heb ik het toch gedaan, solliciteren voor het bestuur van de M.F.V.U.. Inmiddels mag ik mij de voorzitter noemen, een taak die ik met trots vervul. Samen met de rest van mijn bestuur hopen wij op een superleuk jaar, waarin we jullie allemaal leren kennen.

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Op 28 februari 1991 werd ik geboren in Uddel, een heel klein plaatsje op de Veluwe. Hier heb ik gewoond, totdat ik op kamers ging. Eigenlijk ben ik diep van binnen dus een klein beetje een boerin. Omdat ik direct na mijn middelbare school werd uitgeloot voor geneeskunde,  heb ik een jaar biomedische wetenschap gedaan aan de VU. Inmiddels vond ik de VU zo leuk en woonde ik er heerlijk dichtbij, dat ik besloot om hier mee te doen aan de decentrale selectie. En zo ben ik dus op de studie geneeskunde terecht gekomen.

In mijn eerste jaar zat ik in de feestcommissie, halverwege kwam hier de lustrumcommissie bij en werd ik aangenomen als mentor. Ik leerde steeds meer leden kennen en was eigenlijk overal bij, toen ook nog eens een aantal vrienden gingen solliciteren was de beslissing niet meer zo moeilijk. Dit jaar ga ik solliciteren. De functie van voorzitter had mijn voorkeur en ik ben blij dat ik deze functie heb gekregen.

Tot mijn 13e heb ik gevolleybald en gevoetbald. Omdat dit toen niet meer te combineren was heb ik moeten kiezen en ben doorgegaan met voetballen. Tot afgelopen zomer heb ik dan ook heerlijk een balletje getrapt drie keer in de week samen met de jongens van mijn voetbalteam. Misschien dat ik over een jaar weer op zoek ga naar een vrouwenteam en weer een balletje ga trappen, maar inmiddels heb ik het hier veel te druk voor.

Gelukkig is dit wel een leuke drukte, waar ik zelf voor gekozen heb. Dit jaar wordt een jaar vol met activiteiten, waarin jullie misschien gek worden van mijn gezicht of mijn gezeur. Mocht je zelf ook een keer ergens over willen zeuren of heb je een vraag of opmerking voor mij mail dan naar : voorzitter@mfvu.nl , verder mag je me natuurlijk ook altijd aanspreken en ben ik vaak in de bestuurskamer te vinden. Kom op dinsdagmiddag tijdens de hokdienst een glaasje limonade met ons drinken of een biertje op de woensdag tijdens de borrel!

Liefs,
Larissa Jansen
h.t. Voorzitter der M.F.V.U.