Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Winkelcoördinator

Hallo lieve lezers van de M.F.V.U.-site,
Mijn geliefde bestuur had me gevraagd om een stukje te schrijven over mezelf voor op de site. Ik ben er zojuist achter gekomen dat over mijzelf schrijven niet mijn sterkste kant is, aangezien ik al een uur doe over de eerste zin. Maargoed. Naarmate de avond vordert begin ik steeds meer inspiratie te krijgen, dus  ik ga nog een poging wagen.
Ik ben Sofie Bosch, Winkelcoördinator der M.F.V.U. 2012. Ik ben geboren op 23 maart 1992, in Eindhoven. Ja, Brabant. En ja, dat is te horen ook. Mijn grootste hobby is muziek maken. Ik zing heel graag, en dat doe ik samen met vriendinnetjes. Verder speel ik nog een beetje piano en gitaar. Naast de M.F.V.U. ben ik actief lid bij een studentenvereniging waar ik in de borrel- en kleine activiteitencommissie zit.  De volgende stap in dit verhaal zou zijn: vertellen wat en waar ik studeer. Aangezien dat me vrij logisch lijkt zal ik in plaats daarvan vertellen waarom.
Vanaf jongs af en roep ik al dat ik later dokter wil worden, net als opa, en aangezien ik tijdens mijn hele middelbare school carrière geen beter alternatief ben tegen gekomen, dacht ik aan het eind van mijn zesde jaar, laat ik eens een poging wagen. Zo kwam het dat ik de dag van mijn eindgala, en nog erger, de dag na mijn eindgala, met trillende handjes de toetsen van de decentrale selectie in de TenT aan het maken was, onwetend dat dit zeer zeker niet de laatste keer zou zijn dat ik hier vol zenuwen zat. Toen ik de brief van de decentrale selectie binnen kreeg sprong ik een gat in de lucht, ik was toegelaten bij geneeskunde aan de VU. Nu, anderhalf jaar later, ben ik nog steeds heel erg blij met mijn studiekeuze. Omdat ik dacht dat het nog niet druk genoeg was besloot ik te solliciteren voor het bestuur van 2012, en dat is precies de reden waarom ik nu dit verhaal zit te typen. Tot nu toe is het me nog heel erg goed bevallen! Ik hoop dat het allemaal goed gaat dit jaar, en ik zal dan ook zeker mijn best gaan doen om jullie allemaal van studiebenodigdheden te voorzien. Tot in de kelder!
Groetjes,

Sofie Bosch