Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Onderwijscontactpersoon

Hoi allemaal,

Komend jaar zal ik onderwijscontactpersoon van de MFVU worden. Maar eerst iets over mijzelf. Mijn naam is Saskia Klein Meuleman en ik ben geboren en getogen in Loenen aan de Vecht. Een klein schattig pittoresk dorpje tussen Amsterdam en Utrecht. Ik wist eigenlijk al vroeg dat ik geneeskunde wilde gaan studeren. Dus toen ik na het VWO het ouderlijkhuis achter mij liet en vertrok naar Amsterdam om te gaan studeren leek alles helemaal goed te komen. Helaas werd ik niet ingeloot. Ik besloot om maar een jaartje gezondheidswetenschappen aan de VU te proberen. Dit was niets voor mij. Gelukkig werd ik na een jaar wel ingeloot. Na een jaar actief te zijn geweest in de sportcommissie en een super mooie almanak te hebben gemaakt besloot ik dat ik nog meer MFVU wilde. Vandaar dus mijn keuze om het bestuur in te gaan.

Maar goed, dat dus over hoe ik hier terecht ben gekomen. Nu iets over mijn persoonlijke leven. Naast studeren hou ik erg van zeilen. Van maart tot november zeil ik elke zaterdag op de Loosdrechtse plassen. Daarnaast ga ik elke zomer minimaal twee weken naar een zeilschool, waar ik ook zeilles geef. Verder vind ik het leuk om gezellig met vriendinnen af te spreken of naar de film te gaan.

Goed, komend jaar dus een jaar bestuur. Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Ik verwacht dat het naast een druk, hectisch, stressvol en een jaar met weinig slaap ook een ontzettend tof en gaaf jaar gaat worden! Mocht je na deze wervende tekst zin hebben in een gezellig praatje, drankje of heb je vragen, mail naar saskia@mfvu.nl of kom langs de bestuurskamer!

Lieve groet,

Saskia Klein Meuleman

h.t. onderwijscontactpersoon der MFVU