Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Penningmeester

Lieve leden,

Ik ben Tom van Essen. Dit jaar mag ik mij penningmeester der MFVU noemen. Een eervolle functie. Door mijzelf voor te stellen zien jullie wie ik ben en hoe ik bij het 62e bestuur terecht ben gekomen.

Op 5 maart 1993 ben ik samen met mijn tweelingbroer Sven geboren in het Lichtenberg ziekenhuis te Amersfoort. Mijn verdere jeugd heb ik ook doorgebracht in het mooie Amersfoort. Toen ik een jaar of 7 was ben ik begonnen met een grote passie van me, waterpolo. Na enige tijd bleek ik hier talent voor te hebben en mocht ik meetrainen bij jong oranje. Na jaren met vele hoogtepunten besloot ik er na m’n eindexamen toch een punt achter te zetten en ben ik rustig bij mijn club, A&PC, door gegaan.

Dit is ook de periode dat ik moest gaan kiezen voor een studie. Ik was er al vrij snel achter dat geneeskunde de juiste keuze was. Ik heb toen gekozen voor decentrale selectie aan de VU. Nadat ik hier jammerlijk voor gefaald was kreeg ik gelukkig toch nog het goede bericht van DUO dat ik ingeloot was.

Na een mooie introweek heb ik  halverweg het jaar toch maar besloten om bij de BarCommissie te gaan. Dit was zeker een hoogtepunt. Na vele borrels te hebben meegemaakt wilde ik wel meer. Ik solliciteerde voor mentor. Uiteindelijk was ik mentor en heb wederom een topweek gehad. En nu begon het toch te kriebelen. Was het bestuur niets voor mij?

Na even getwijfeld te hebben was ik er vrij snel achter dat ik een poging wilde wagen. Na de sollicitatie begon het lange wachten. Maar uiteindelijk werd ik gekozen tot penningmeester van het bestuur 2013. Een functie waar ik zeer tevreden mee ben en vol trots ga vervullen.

Mochten jullie na deze introductie nog vragen hebben kom dan gerust even buurten in de bestuurskamer of mail naar tom@mfvu.nl.

Liefs,

Tom van Essen

h.t. penningmeester der MFVU