Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris Externus

Beste lezers, lieve leden,

In 2013 zal ik met trots een van de leukste functies gaan bekleden in het 62ste bestuur der MFVU, namelijk die van Secretaris Externus. Daarom zal ik mijzelf even voorstellen.

Ik ben geboren, als de helft van een tweeling, op 3 januari 1992 te Den Bosch. Ik ben opgegroeid in een klein gat in Brabant, genaamd Den Dungen. Na de middelbare school moest ik een keuze maken wat ik verder wilde doen. Werd het geneeskunde, bouwkunde of toch een tussenjaar? Ik zelf wist het allemaal niet meer en heb toen uiteindelijk voor de studie Gezondheid & Leven aan de VU gekozen. Dat betekende wel dat ik moest verhuizen uit mijn geliefde dorpje en in de grote stad zou gaan wonen. Tijdens deze studie heb ik veel vrienden gemaakt en de stad zelf en het studentenleven leren kennen. Maar na een jaar kwam er toch weer de vraag of ik misschien niet Geneeskunde zou willen studeren. Ook al vond ik de studie zelf leuk, heb ik toch uiteindelijk besloten om mee te loten.

Op vakantie hoorde ik dat ik was ingeloot en ook nog eens aan de VU in Amsterdam. Hier heb ik het uiteindelijk toch heel erg naar mijn zin. Na een leuke introductieweek werd ik gelijk enthousiast gemaakt voor de MFVU. Daarna gesolliciteerd voor commissies en uiteindelijk bij de Winkelcommissie én de Barcommissie terecht gekomen. Door de Barcommissie, een van de leukste commissies die er is, heb ik de MFVU en de leden beter leren kennen. Na een actief jaar bij de MFVU kwam er toen toch de vraag of ik niet in het bestuur wilde.

Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk toch mijn sollicitatiebrief ingeleverd, vlak voor de deadline. Toen kwamen er de doodenge sollicitatiegesprekken, waar ik me met een rood gezicht, zwetende handjes en knikkende knieën toch doorheen heb geslagen. En uiteindelijk kwam daar het verlossende zinnetje: je bent aangenomen. Na een drukke maar geweldige KB-tijd ben ik er klaar voor. Ik heb zin in dit jaar en ik ga er alles uit halen wat erin zit.

Ik verwacht dat dit een geweldig jaar zal worden samen met mijn 6 andere bestuursleden, de commissies en alle leden. Ik hoop jullie allemaal te zien op de activiteiten, de borrels, de feestjes of tijdens hokdienst!

Heel veel liefs,

Marlou Groeneveld

h.t. secretaris externus der MFVU