Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Sponsorcoördinator

Lieve leden, beste lezers

Met veel genoegen wil ik mij voorstellen als sponsorcoördinator van het 62ebestuur der MFVU! Een jaar lang ga ik mijn tijd investeren in alle leuke activiteiten die we kunnen organiseren en, als sponsorcoördinator, in het binnenslepen van zoveel mogelijk inkomsten om dit alles te kunnen realiseren.

Slechts sinds begin dit jaar actief lid, jullie zullen mij nog niet allemaal kennen. Bijna mijn hele leven heb ik in Hilversum gewoond. Eerst als klein blond dromertje, later als eigenwijze dame met ontelbaar enthousiaste ideeën. Ik hou onwijs van zingen, maar ook van lekker ronddobberen in een zeilboot of rondrennen op een hockeyveld. Verder houd ik wel van een feestje, of een goed glas witte wijn op een terras.

Toen bleek dat ik geen beroemde zangeres ging worden, heb ik alles ingezet op plan B: Ik wilde dokter worden. Tegenwoordig gaat dat niet vanzelf, ik heb mij opgesloten met een grote stapel boeken en eindeloos geleerd. In september 2011 mocht ik, net achttien jaar oud, als eerstejaars Geneeskunde beginnen. Dat ik uiteindelijk zo’n fanatieke MFVU’er zou worden had ik niet verwacht, ik dacht dat studieverenigingen best saai waren…

Maar, de intro was al een succes en tijdens mijn eerste jaar heb ik heel veel leuke mensen ontmoet. Toen ik de introductieweek ook als mentor meemaakte, leerde ik MFVU van binnen en buiten kennen en besloot ik dat ik hier op mijn plaats ben. Na de zomer mocht ik in de ZeilCie en na veel twijfelen heb ik ook gesolliciteerd voor het bestuur.

Aan het begin bracht die sollicitatie vooral slapeloze nachten, trillende handen en rode wangen. Toen ik werd aangenomen was ik totaal overdonderd en super blij. Inmiddels hebben we als KB met z’n achten heel Nederland afgereisd, een hoop lol gehad, maar ook gebikkeld tijdens nachtelijke vergaderingen. Het wordt voor ons allemaal een superdrukke tijd, wel één die heel veel leuke ervaringen oplevert. Ik heb superveel zin in dit jaar en hoop dat we er met de hele MFVU een topjaar van maken!!

Je kunt mij altijd aanspreken tijdens activiteiten en op de borrel, of wandel gewoon overdag de bestuurskamer binnen. Jullie zijn welkom om te komen lunchen, voor een schoonheidsslaapje op de bank, om je mooiste ideeën te komen vertellen, voor een dikke knuffel, voor alle vragen en ook voor het lenen van een witte jas als je ‘m bent vergeten.

Graag tot ziens!

Liefs,

Rosalie Beekman

h.t. sponsorcoördinator der MFVU