Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Vicevoorzitter

Lieve leden, lieve lezers,

Jup jup, dit is dé pagina van de vicevoorzitter, de enige echte. Ik kan je honderden redenen geven waarom deze functie de leukste is van allemaal, maarrr dat doe ik niet. Het 61e bestuur dacht net als ik gelukkig ook dat ik hier de beste persoon voor was. Nu maar hopen dat we allemaal gelijk hebben.

Laat ik mij eens even voorstellen. Mijn naam is Mèdelyn Wennekers, ja, met een streepje op de ‘e’. O wee als ik dit een keer verkeerd zie. Ik ben 21 jaar geleden op de wereld gekomen en ik ben opgegroeid in Amsterdam, niet ver van de VU vandaan. Mijn schooltuintjes van de basisschool lagen achter de VU en je kunt ze nog zien vanuit de MF. Sporthallen Zuid waar we wel eens tentamen hebben, had ik vroeger korfbal- en voetbalwedstrijdjes. Vondelpark is waar ik altijd uithing voor, na of tijdens mijn middelbare schooluurtjes.

Nu ben ik beland op de VU. Je zou bijna denken dat ik alleen hier voor heb gekozen omdat het maar drie minuten fietsen is en dat is ook wel een beetje zo. Tja, toen wist ik nog niet wat voor een leuks de MFVU allemaal te bieden heeft. Maar daar heb ik in de introductie week wel mee kennisgemaakt. Vlak daarna heb ik gesolliciteerd voor de barcommissie maar finaal afgewezen helaas. Gelukkig waren er genoeg feestjes waar ik van kon genieten. Een half jaartje later probeerde ik het weer en dit keer aangenomen voor de Barcommissie én de Café Avond Commissie. Mede hierdoor ben ik gevraagd om mentor te worden in de introductieweek en dat aanbod sloeg ik natuurlijk niet af. Snel daarna werd ik ook nog eens voorzitter van de Barcommissie, het kan soms raar lopen. De moraal van dit verhaal (lekker afgezaagd), geef nooit op, zet door.

En nu dus vicevoorzitter van het bestuur. Een jaar lang zal mijn kop waarschijnlijk alleen maar bij de MFVU zitten en dat vind ik alleen maar leuk. Voordat ik überhaupt wist dat ik wilde solliciteren voor een bestuursfunctie zat ik al vastgeplakt in de bestuurskamer. Nu heb ik een goede reden om er te zitten. Ik hoop dat er dit jaar weer een paar van die plakkende mensen zijn die de hokdienst gezelliger maken.

Liefs,

Mèdelyn Wennekers

h.t. vicevoorzitter der MFVU