Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Voorzitter

Geachte lezers, lieve leden,

Graag stel ik mij voor als de voorzitter van het 62ebestuur der MFVU! Ik ben Renske van den Hurk en met trots zal ik komend jaar onderdeel zijn van ons achtkoppige bestuur. Op drie september 1992 ben ik geboren te Utrecht. Ik ben opgegroeid met mijn ouders, broertje en zus in Culemborg, een stad, weliswaar niet de grootste, maar echt het is een stad, tussen Utrecht en Den Bosch. Hier ben ik naar school geweest, heb ik tien jaar lang hockey gespeeld, training gegeven, woonden (veel van) mijn vrienden en heb ik nog veel andere leuke dingen gedaan.

Maar na bijna achttien jaar in Culemborg te hebben gewoond vond ik het welletjes en ben ik in Amsterdam gaan studeren en wonen. Aangezien mijn cijfers niet al te hoog waren ben ik niet direct ingeloot en heb ik eerst een jaartje gezondheidswetenschappen aan de VU gestudeerd. Hier heb ik mij prima vermaakt, actief geworden bij de studievereniging, meegedaan aan een project en vervolgens tot de conclusie gekomen dat het toch wel eens tijd werd om ingeloot te worden. Gelukkig gebeurde dit dan ook en zit ik inmiddels in jaar twee van geneeskunde. Ik heb mij het afgelopen jaar uitstekend vermaakt binnen de gala- en almanakcommissie. Na hard werken, veel slijmen, rot klusjes opknappen en weinig animo heb ik het bij de almanakcommissie geschopt tot voorzitter. Deze ontzettend leuke commissie heeft mij doen inzien dat ik het voorzitterschap eigenlijk wel heel leuk vind en daarop besloot ik te solliciteren voor het 62e bestuur der MFVU. Oh nee, dat had ik een jaar eerder al besloten toen de sollicitaties begonnen voor het 61ebestuur, maar toen vond ik mijzelf, na een maand geneeskunde te hebben gestudeerd, nog een beetje groen voor het bestuur. Dus na slechts een paar vergaderingen voorzitter te zijn geweest bij de almanakcommissie besloot ik deze met pijn in mijn hart alweer te verlaten voor het voorzitterschap in het bestuur. Na een zenuwslopende week van sollicitaties werd ik uiteindelijk verkozen tot voorzitter en mag ik als troostprijs komend jaar de commissiecontactpersoon zijn van de almanakcommissie.

Al met al moet alles nu toch wel goed komen en kan ik stellen dat ik er ontzettend veel zin in heb om komend jaar met mijn zes andere bestuursgenoten de MFVU te besturen! Ik hoop dat wij allen, bestuur, commissies en leden, er een zo leuk mogelijk jaar van gaan maken en voor ieder wat wils zullen organiseren! Voor vragen, opmerking, een leuk praatje of een biertje kun je mij altijd aanspreken tijdens een van de activiteiten of in de bestuurskamer. Of mail naar renske@mfvu.nl.

Heel veel liefs,

Renske van den Hurk

h.t. voorzitter der MFVU