Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Winkelcoördinator

Beste lezers, lieve leden,

Vol trots mag ik mij vanaf 2013 winkelcoördinator van het 62stebestuur der MFVU noemen. Het komend jaar heb ik de taak de MFVU winkel te runnen. Ik zal in 2013 erop toezien dat alle leden der MFVU tegen de scherpste prijs voorzien worden van alle boeken en alle instrumenten die zij nodig hebben voor hun geneeskunde studie. Maar waar zijn mijn manieren. Laat ik me eerst even voorstellen.

Ik ben geboren op 27 maart 1993 te Kabul, maar ik ben getogen in Amsterdam-Noord. Ik ben altijd een druk en verveeld mannetje geweest met een ontzettend grote mond. Gelukkig weet ik me, nu ik wat ouder ben, een stuk beter te gedragen, maar ik ben bang dat je dat drukke mannetje nooit uit mij zal krijgen. Dat is maar goed ook, want dat is een van de karaktereigenschappen die mij kenmerkt. Als je ooit een stuiterbal bent tegengekomen op een van de MFVU-activiteiten dan was ik dat waarschijnlijk.

Een ander karaktereigenschap van mij is het onvermogen om een simpele keuze te maken. Je moet me echt niet vragen of ik Cola óf Fanta wil, anders ben ik daar weer een uur over aan het twijfelen. Zo had ik ook grote moeite de juiste studie te kiezen. Ik ben namelijk een studiebol en ik wist dat ik vele gebieden mijn ei kwijt kon. Hoewel ‘lucht- en ruimtevaarttechniek’ mij ook ontzettend tof leek heb ik uiteindelijk toch gekozen voor de leer van de heelkunst. Vervolgens moest ik ook nog kiezen in welke stad ik wou studeren. Echt een hel was dat. Het leek alsof ik in de Macdonald stond. Ik moest de ene na de ander keuze maken. Ten slotte heb ik voor de VU gekozen, wat later een hele goede keus bleek te zijn. Voornamelijk doordat ik hierdoor bij de MFVU terecht gekomen ben.

Na in mijn eerste jaar actief te zijn geweest in ‘le cie des jeux’, de spelletjes commissie van de MFVU, heb ik besloten dat ik meer wou beteken voor mijn studievereniging. Ik solliciteerde voor het bestuur en werd aangenomen en wel als winkelcoördinator. Dat is maar goed ook, want hoewel de winkel de afgelopen jaren meer dan prima heeft gedraaid, kan de winkel wel weer wat ballen gebruiken.

Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in. Dus laten we met zijn allen van het jaar 2013 een topjaar maken. Ik hoop jullie allemaal binnenkort te mogen zien, hetzij op MFVU-activiteiten, hetzij in de kelder voor de MFVU winkel, hetzij na het eerste college van ieder blok bij het uitdelen van de klappers.

Veel liefs,

Milad Agha

h.t. winkelcoördinator der MFVU