Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Onderwijscontactpersoon

Lieve leden en andere lezers,

Op het moment van schrijven duurt het nog ruim een maand tot ik mezelf de onderwijscontactpersoon van het 65e bestuur der MFVU mag noemen! Een dag waar ik enorm naar uitkijk en niet onbelangrijk: het is de start van een jaar waar ik nog veel meer naar uitkijk. Als onderwijscontactpersoon is het je taak alles te signaleren wat betrekking heeft tot het onderwijs en dit vervolgens te bespreken met de Facultaire Studenten Organisaties. Daarnaast ga ik komend jaar workshops organiseren en nog een heel aantal andere onderwijs gerelateerde evenementen, o.a. de Witte Jas Ceremonie, de Teacher Awards en speeddate-de-specialist. Ten slotte ga ik een aantal commissies begeleiden, namelijk de Witte Jas Ceremoniecommissie, de Activiteitencommissie en DOCS.

Tijd om wat meer over mezelf te vertellen. Ik ben Kim van den Hoek en op 23 maart 1995 ben ik zo’n 48 minuten na mijn broer Jeroen geboren in het mooie Haarlem. Toen ik klein was wilde ik of beroemd worden of dokter worden. Beroemd worden zette ik bij gebrek aan talent uit mijn hoofd, maar dokter worden staat nog steeds bovenaan mijn lijstje. Na een mislukt zesde jaar op de middelbare school, waarin ik zakte voor mijn eindexamen, ging ik vol goede moed het zevende jaar tegemoet. Het jaar waarin ik eindelijk dat felbegeerde gymnasiumdiploma binnen gehaald heb en het jaar waarin ik met rangnummer 207 van de 210 decentraal aangenomen ben voor geneeskunde!

Met een fantastische introductieweek, met Anne als zusje, als start van de studie, was ik meteen enthousiast over de MFVU. Maar na een schommelende middelbare schoolcarrière leek het me verstandig om het rustig aan te doen en nog niet in een commissie te gaan. Afgelopen augustus ben ik zelf mentor geweest tijdens de introductieweek en wat een week: leuke mentoren en zoveel leuke, enthousiaste eerstejaars! Stiekem zijn een aantal mensen toen al begonnen me over te halen te solliciteren voor een functie in het bestuur. In eerste instantie dacht ik dat ik dit nooit zou kunnen (en durven) en leek het me heel leuk om in de introductiecommissie te gaan. Snel daarna kwam de gedachte dat je af en toe een sprong in het diepe moet doen. Een zenuwslopende periode volgde, maar wat ben ik blij om met zeven lieve schatten dit jaar te gaan knallen en er samen met jullie een feestje van te maken!

Mocht je iets kwijt willen over het onderwijs of wil je gewoon even kletsen tijdens een kop thee of een lekkere tosti: spreek me aan!


Liefs en tot snel,

Kim van den Hoek
h.t. onderwijscontactpersoon der MFVU