Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris externus

Lieve lezers, lieve leden,

Ik ben blij jullie te kunnen mededelen dat ik vanaf heden jullie zal vermaken als Secretaris Externus der 65e bestuur!

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is David Fatels Fernandez, op 21 maart 1996 geboren te Madrid, getogen in het dorpje Maartensdijk, tussen Hilversum en Utrecht.

Ik ben altijd al druk geweest, want ik moet ergens mijn energie in kwijt kunnen! Op mijn zesde ben ik op zoek gegaan naar een sport en je raad het nooit maar ik begon met volleyballen (ja toen was ik ook al zo klein). Dit heb ik met heel veel plezier dertien jaar volgehouden en heb hier mijn beste vrienden gemaakt, welke altijd voor mij klaarstaan ook in de afgelopen periode als kandidaatsbestuur.

Vanaf mijn twaalfde fietste ik elke dag op en neer naar Hilversum om mijn middelbare opleiding te genieten aan het Alberdingk Thijm College. Hier had ik het heel erg naar mijn zin en deed ik heel veel leuke dingen. Ik was bijvoorbeeld al klassenvertegenwoordiger in de 1e. In de 4e, vwo-4-begeleider, wat inhield dat ik de 1e jaars samen met hun mentor door de brugklas periode heen begeleide. Ik gaf bijles in Spaans en zat in de jaarboekcommissie. Na 6 jaar moest ik deze verlaten... Wat ging ik nu doen? Dat wist al heel lang, dokter. En wel aan de VU.

Mijn eigen introductieweek kon ik mij nog goed herinneren, het was een van de beste weken uit mijn leven waardoor ik al snel verliefd werd op de MFVU. Heb daarom ook gelijk, zonder te twijfelen, gesolliciteerd voor de Reiscommissie! Want, wat is er beter dan reizen en geneeskunde studeren! Ook was het mij in de intro al duidelijk dat ik mentorpapa wilde worden, en ik heb dit met veel plezier mogen doen deze zomer!

Tijdens deze intro raakte ik nog verliefder op de MFVU dus zat er (niet zonder enige twijfel) niets anders meer op dan te gaan solliciteren voor het bestuur! Na een spannende periode met sollicitaties werd mij verteld dat ik met 7 andere gekke maar vooral lieve vrienden een jaar de MFVU mocht besturen en wel het 13e lustrumjaar! We gaan hier onze uiterste best op doen en dit 65e jaar zo groot en leuk mogelijk met iedereen te vieren!

Hasta pronto!

David Fatels Fernandez
h.t. Secretaris externus der MFVU