Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Secretaris internus

Beste lezers, lieve leden,

Vol trots mag ik mij aan jullie voorstellen als secretaris internus van het 65e bestuur der MFVU.

Het aankomende jaar zal ik me over verschillende zaken buigen, die van alles met de leden te maken hebben. Verder mag ik ook de Barcommissie, de Galacommissie, de InVUus, de Introductiecommissie en onze eigen MFVU-band Bandage met heel veel plezier begeleiden!

Dan zal ik even mijzelf voorstellen. Mijn verhaal is een iets langer en ingewikkelder verhaal dan anderen, dus ik hou het bij de basics. Ik ben Christine Kypis, geboren op 14 juli 1990 in het kleine Ermelo, en met mijn 25 jaar de oma van dit bestuur. Ik heb op een aantal plekken in Nederland gewoond, maar ik ben nu gesetteld in Amstelveen (Uilenstede, maar wel de nieuwbouw!). Zoals mijn achternaam misschien al verraad, ben ik van Griekse afkomst, mijn vader komt daar oorspronkelijk vandaan en ik heb daar nog wat familie wonen. Mijn broertje en vader wonen in Lelystad, mijn moeder en Nederlandse grootouders in Almere. Dan de academische kant. Ik had helaas niet het geluk in 1 keer te slagen, en moest VWO6 dus opnieuw doen. Na wat bijspijker cursussen Natuurkunde lukte me het dan eindelijk wel. Geneeskunde was iets wat mij altijd al wel aantrok, maar aangezien mijn cijfers verwachtte ik niet binnen te komen, maar toch had ik me maar ingeschreven. En jawel, op mijn 19e verjaardag kwam de brief binnen: ik was ingeloot! Dit speelt zich allemaal af in juli 2009, toen kon dat nog. Mijn studie verliep niet altijd even lekker, maar dat is een lang verhaal. Nu gaat het erg goed, en heb ik het reuze naar mijn zin!

In februari van het afgelopen jaar ging ik bij de Barcommissie, een super gezellige groep waarbij ik ook nog chef werd en bij de Thema Borrel Crew ging. Voor mij een soort unicum, ik was nooit zo van de commissies en dergelijke. Op de middelbare school heb ik dan ook werkelijk niks uitgevoerd, geen commissies, geen activiteiten die met school te maken hadden, noppes. Afgelopen zomer heb ik met heel veel plezier 14 kids begeleid tijdens de Introductieweek als mentor. Niet lang na deze topweek begon al de bestuurswerving periode, en voor mij stond het al heel lang vast: ik ging solliciteren voor het bestuur der MFVU. Dit was een hele spannende periode, met veel bijna-zenuwinzinkingen. Toen kregen we dan eindelijk bericht, en het had niet beter kunnen zijn! Ik was gekozen als 1 van de 8. Ik heb er super veel zin in om met deze 7 fantastische personen een superjaar neer te zetten! En dit jaar is extra bijzonder, het is namelijk een Lustrumjaar! We hebben er allemaal hartstikke veel zin in, en ik hoop jullie veel te zien dit jaar!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de rest van het verhaal of zijn er andere dingen die je wilt weten, schiet me aan, kom langs in de bestuurskamer of stuur een mailtje naar christine@mfvu.nl!

Heel veel liefs,

Christine Kypis
h.t. secretaris internus der MFVU