Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Sponsorcoördinator

Sponsorcontract - Functie sponsorcoördinator der MFVU                            

Contractant 1:                               Medische Faculteitsvereniging VUmc
                                                            Gevestigd te Amsterdam

Contractant 2:                               Thijs Hendriks Huits
                                                            Gevestigd te Amsterdam
 

De MFVU en Thijs Huits sluiten hierbij de volgende overeenkomst:

Per 21 januari 2016 tot eind januari 2017 treedt Thijs Huits op als sponsorcoördinator en zal naar eer en geweten zijn uiterste best doen zijn bestuursjaar goed te volbrengen, de vereniging te leiden en deze verder te helpen.

 

Algemene voorwaarden:

Geachte lezers, leden, geïnteresseerden,

Met trots mag ik mij representeren als sponsorcoördinator van het 65e bestuur der MFVU. De studievereniging waar ik, samen met 7 anderen bestuursleden, het komend jaar de verantwoording voor draag. Wij zullen met z’n achten de vereniging besturen en zullen pogen deze weer een stap verder te helpen. Dit jaar gaat een aangenaam, goed gevuld, instructief maar bovenal excellent jaar worden. Waarin ik jou – ja, jij beste lezer - nog vaak hoop tegen te komen!

Contractverleden

Om jullie een impressie te geven wie de sponsorcoördinator van dit jaar is, zal ik jullie schetsen waar mijn wortels – ook wel ‘roots’ – gelegen zijn. Ik ben ter wereld gebracht in het o zo fraaie Heerhugowaard. Een authentiek polderstadje dat enkele honderden jaren geleden nog bestond uit louter water. Dit uit de grond gestampte stadje had alles wat een kind noodzakelijk acht, wat ervoor zorgde dat ik daar tot mijn achttiende jaar met veel behagen heb rondgedarteld. Niettemin, besloot ik na zes fantastische atheneum jaren op het Trinitas College, de grootste stad van Nederland te verkennen, het Mokums’ paradijs. Ver reizen hoefde ik daarvoor niet, Amsterdam ligt slechts op vijftig kilometer afstand van mijn thuishaven. Ik begeef mij nu alweer een jaar in Amsterdam, hetgeen mij zeer heugt. De keus voor de geneeskunde stond voor mij al lang vast. Zo kregen mijn leraren op de middelbare school een volmondig: ‘ik word arts’ te horen als zij mij over de toekomst vroegen. Op dit moment lig ik aardig op schema!

Mijn eerste contact met de MFVU was de introductieweek, deze heb ik met enorm veel vertier doorgemaakt. Oprecht een van de gaafste weken van je studententijd. Na een half jaar het studeren verkend te hebben, werd ik carrièravondcommissie-lid en ben ik actief betrokken geraakt bij de vereniging. Amsterdam biedt veel, enorm veel, met de MFVU kan je hier nog meer uithalen.

Intentieverklaring

Het aankomende jaar zal ik mij geheel inspannen voor de MFVU. Dit doe ik onder andere door met de feest-, 13e lustrum-, almanak- en carrièreavondcommissie aan de slag te gaan en er een fantastisch jaar van te maken. Ik ben uiteraard op activiteiten, rond het bestuurshok en op de medische faculteit te vinden. Ik hoor – eerlijk waar - graag hoe de studie, het studeren en de MFVU in de smaak valt.

 

Ik hoop je snel te spreken!

Hartelijke groet,

 

Getekend 21 januari 2016

Contractant 1:                                                                     Contractant 2:

MFVU                                                                                     Thijs Huits

MFVU                                                                                      h.t. Sponsorcoördinator 65e bestuur der MFVU