Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Vicevoorzitter

Beste lezers,

Mijn naam is Adnan Al Mousawi, en vol trots mag ik mijzelf presenteren als een van de 8 gelukkigen, voor het 65e bestuur der MFVU. Ik zal de functie van vicevoorzitter bekleden, en dit betekent dat ik Heleen in haar voorzitterschap zal ondersteunen. Andere taken die ik zal uitvoeren zijn het beheren van de website en applicatie, en de promotie van de MFVU en haar activiteiten.

Ik zal even iets over mijn leven vertellen. In 1995 ben ik geboren in Arnhem, en ik heb daar het grootste gedeelte van mijn kinderjaren doorgebracht. Vervolgens ben ik verhuisd naar Utrecht, en heb mijn tienerjaren daar meegemaakt. Nu ben ik woonachtig in het mooie Amsterdam, en hoop ik mijn studententijd hier knallend door te brengen.

Ik ben altijd erg actief geweest, en hield er ook van om mijn tijd helemaal vol te plannen. Ik werk in een verpleeghuis, en besteed hier dan ook graag een gedeelte van mijn tijd aan. Bovendien ben ik erg gehecht aan mijn sociale leven, en is een nachtje de stad in gaan één van mijn favoriete bezigheden. Verder ben ik actief geweest bij meerdere verenigingen, echter heeft de MFVU mijn hart gestolen. Ik ben begonnen bij de Café Avond Commissie, en van daaruit ben ik doorgegroeid als mentor in de introductieweek, en nu zelfs als bestuurslid.

Het komende jaar zal een onvergetelijke periode van mijn leven zijn, waarbij ik zal groeien als persoon. Ik kijk er naar uit om dit jaar ook memorabel te maken voor de leden, en hoop jullie dan ook bij onze activiteiten te zien!

Mocht je nog prangende vragen voor mij hebben, voel je dan vooral vrij om mij in persoon aan te spreken, of stuur een mailtje naar adnan@mfvu.nl!

Met vriendelijke groet,

Adnan Al Mousawi
h.t. vicevoorzitter der MFVU