Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Voorzitter

Lieve lezers,

Harstikke handig dat je de MFVU-site eens onder de loep neemt! Zal ik mij dan maar gelijk voorstellen?

Ik ben Heleen Huijsmans, afkomstig uit Heiloo en te Haarlem woonachtig.

In oktober 2015 heb ik gesolliciteerd voor het bestuur van de MFVU en hier is uitgekomen dat ik de voorzitter ben van het 65e oftewel 13e lustrumbestuur(!).

Gelukkig zit ik niet als enige in dit bestuur en kan ik elke week weer de mooie hoofden van mijn medebestuursleden zien, in welke staat dan ook. Daarbij komt dat ik jouw gezicht ook graag vaak langs zie komen in de bestuurskamer, welke te vinden is in de Medische Faculteit, kamer D-314.

Goed, ik ga verder, na het gelukkig succesvol doorlopen van de decentrale selectie ben ik gelijk vanuit de middelbare school doorgegaan met de studie geneeskunde, nog altijd één van de beste keuzes in mijn leven. Hier heb ik door actief lid te worden bij de MFVU ontzettend veel gezellige, praatgrage en toch ook serieuze en hardwerkende medestudenten ontmoet.

Naast de ‘harde kern’, zoals je wel vaker bij een vereniging ziet, vind ik het erg leuk om te zien dat mensen die zich ook bezighouden met andere verenigingen (denk aan roeien, studentenvereniging, etc.) op bepaalde momenten toch de MFVU vinden en hun steentje willen bijdragen aan de vereniging. Nu heb ik het bijvoorbeeld over de mentoren van de introductieweek, de reisgenoten van de Grote Reis, de bezoekers van de borrels en de CATjelams, DOCS (met veel enthousiastelingen!) en vele andere activiteiten en commissies.

Hopelijk voel je je altijd vrij even langs te komen in de bestuurskamer, een praatje te maken en gezelligheid te creëren. Het 65e bestuur doet graag met je mee!

Tot gauw,

Heleen Huijsmans,
h.t. voorzitter der MFVU