Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Winkelcoördinator

Lieve lezers,

Met veel trots mag ik mij vanaf 21 januari winkelcoördinator van het 65e bestuur der MFVU noemen. Dit houdt in dat ik mijn eigen bedrijfje ga runnen. Van boekhouden tot inkopen en verkopen, ik ga het allemaal doen aankomend jaar. Naast deze uitdagende taak, mag ik ook nog twee ontzettend leuke commissies begeleiden, namelijk de TonG (toneelcommissie) en de lustrumcommissie.

Nu wat meer over mijzelf en hoe ik bij het bestuur terecht ben gekomen. Mijn naam is Anne van der Linden en ik ben geboren op 30 januari 1996 in Zaandam. Hier heb ik tot mijn achttiende gewoond, samen met mijn ouders, een hond, twee konijnen en twee katten. Ik heb altijd op paardrijden gezeten en daarnaast heel veel verschillende sporten gedaan. Ik kon niet zo goed kiezen. Op de basisschool wilde ik altijd kok worden. Mijn eigen restaurant, dat leek mij wel wat. Op de middelbare school wist ik het allemaal niet zo goed. In de vierde klas is er in mij opgekomen om arts te worden en dit idee heeft mij nooit meer losgelaten. Waarom ik dit per se wilde? Geen idee.

Vanaf het moment dat ik wist dat ik geneeskunde wilde doen, heb ik keihard gewerkt aan mijn cijfers en CV om binnen te komen. Voor mij was het gelijk duidelijk dat ik in Amsterdam wilde studeren, want dat was de stad waar ik mij thuis voelde. Uiteindelijk ben ik op de VU terecht gekomen. Na een halfjaar heen en weer reizen, ben ik in Amsterdam gaan wonen met drie ontzettend leuke huisgenoten. In februari ben ik bij de TonG gegaan. Ik kwam erachter hoe leuk het is om actief lid te zijn en heb gesolliciteerd voor mentor. Na het mentorschap wist ik het zeker: ik ga solliciteren voor het bestuur. Er waren uiteraard twijfels, maar ik wist zeker dat ik er ontzettend veel spijt van zou krijgen als ik het niet zou doen. Tot mijn grote geluk ben ik aangenomen en heb ik mogen genieten van een super leuke kandidaatsbestuur periode.

Tot slot wil ik graag zeggen dat ik ontzettend veel zin heb in het aankomend jaar. Het gaat uitdagend, druk en stressvol worden, maar vooral heel erg leuk en vol met gezelligheid. Samen met mijn zeven bestuursgenoten gaan we er een knallend jaar van maken! Een jaar dat nog specialer zal zijn dan andere jaren, omdat aankomend jaar het 13e lustrumjaar van de MFVU is.

Mocht je vragen hebben over de boekwinkel of over mijzelf, dan sta ik daar altijd voor open. Spreek me aan op een van onze activiteiten, kom gezellig langs tijdens hokdienst of stuur een mailtje naar Anne@mfvu.nl.

Liefs,

Anne van der Linden
h.t. winkelcoördinator der MFVU