Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Onderwijscontactpersoon

Lieve lezers,

Zoals velen van jullie heb ik de MFVU voor het eerst leren kennen tijdens de introductieweek, waar ik mij mede dankzij al die leuke, gezellige en vrolijke nieuwe gezichten meteen thuis voelde. De studie geneeskunde kwam ik binnen vol energie en enthousiasme en al snel merkte ik dat daarvoor genoeg ruimte was binnen de MFVU. Na anderhalf jaar in de geweldige feestcommissie (kleine shout out), heel veel mooie momenten, gekke avonden, interessante activiteiten en bijzondere reisjes was ik overtuigd: ik ga solliciteren voor het 66e bestuur der MFVU.

Dat ik uiteindelijk ook daadwerkelijk dit avontuur mag gaan beginnen geeft mij nog steeds af en toe kriebels. Ik heb zo onwijs veel zin om dit jaar samen met mijn zeven andere bestuursgenoten te gaan knallen en de MFVU nét dat beetje extra te kunnen geven. Want dat we met z’n allen ons best gaan doen heb ik de afgelopen periode in de loop naar het 66e bestuursjaar zeker gemerkt. Met Irene onze liefste carnavalster, Julia de alleskunner, feestbeest en allemansvriend Mitchel, Doornroosje Bjørn, Valérie de doorzetter, lieve mama Tessa en onze gedreven Laura is onze groep in balans en kan ik niet wachten om als onderwijscontactpersoon aan de slag te gaan.

Als onderwijscontactpersoon onderhoud ik contact met de Facultaire Studenten Organisaties, organiseer ik onderwijs gerelateerde evenementen en ben ik samen met de Educatie commissie verantwoordelijk voor workshops en andere interessante activiteiten. Verder begeleid ik dit jaar de Witte Jas Ceremoniecommissie, DOCS en de Zeilweekendcommissie. Dus voor vragen of opmerkingen over de studie en het onderwijs mag je altijd bij me aankloppen.

Maar ook voor andere vragen, een gezellig praatje, goede nummers voor in de hokdienst afspeellijst, een potje kolonisten van Catan, thee met chocolade, gekke foto’s van het afgelopen feestje, filosofische vraagstukken en flauwe grapjes kun je bij mij terecht!

Tot kijk,

Willemijn van Seventer

h. t. onderwijscontactpersoon der MFVU